BestMusic.ro » Concerte » Sarbatoare la Zi Mare - Lautarii Bucurestiului si invitatii sai

Sarbatoare la Zi Mare - Lautarii Bucurestiului si invitatii sai

Sarbatoare la Zi Mare - Lautarii Bucurestiului si invitatii sai
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
22 Septembrie 2020 // 45-150 LEI

 Sarbatoarea crestina „Buna Vestire” din acest an, coincide cu cea mai frumoasa petrecere romaneasca, un spectacol de muzica populara de zile mari, ce va marca lansarea orchestrei ”Lautarii Bucurestiului” condusa de maestrul-dirijor Florin Alexandru.

La minim 20 de bilete cumparate, ai reducere 10%

La minim 50 de bilete cumparate, ai reducere 20%

Intitulat „Sarbatoare la Zi Mare” si organizat de Brezing Entertainment, evenimentul reprezinta primul concert al orchestrei ”Lautarii Bucurestiului” si va avea loc pe 22 Septembrie, la Sala Palatului din Capitala, incepand cu ora 20:00.

Prin stilul inedit al orchestratiilor si al interpretarii instrumentale, cei 21 de muzicieni profesionisti ce alcatuiesc actuala formula a orchestrei ”Lautarii Bucurestiului” ii vor acompania pe scena Salii Palatului pe unii dintre cei mai indragiti artisti de muzica populara, artisti consacrati ai scenei folclorului romanesc.

Muzica populara va imbraca straie de sarbatoare si va pune in scena o frumoasa poveste despre frumos, dragoste si dor, culeasa din toate zonele tarii, prin recitaluri de exceptie sustinute de Laura Lavric, Steliana Sima, Mariana Ionescu Capitanescu, Constantin Enceanu, Simona Dinescu, Petrica Matu Stoian, Mihaela Coman Alexandru, Silvana Riciu si Emilia Dorobantu, ce vor umple sufletele spectatorilor de bucurie si emotie.

In perioada 20 – 27 Ianuarie 2020, clientii beneficiaza de o reducere de 20% din pretul biletului achizitionat.

Preturi bilete:

• Cat. I: 150 lei

• Cat. II: 120 lei

• Cat. III: 100 lei

• Cat. IV: 60 lei

• Cat. V: 45 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D