BestMusic.ro » Concerte » Sarbatoarea Subcarpati - 1 decembrie, la Arenele Romane

Sarbatoarea Subcarpati - 1 decembrie, la Arenele Romane

Sarbatoarea Subcarpati - 1 decembrie, la Arenele Romane
Arenele Romane, Bucuresti
01 Decembrie 2017 // 49 - 60 Lei LEI

Ca in fiecare an, traditia spune ca ne strangem pe 1 decembrie la Sarbatoarea Subcarpati. Trupa isi sarbatoreste aniversarea si ne sarbatorim cu totii Ziua Nationala in cortul incalzit de la Arenele Romane.

Dupa ce anul trecut trupa a lansat noul album - Satele Unite ale Balcanilor, BestMusic va invita si in acest an sa tinem obiceiul in picioare si sa facem inca un concert sold out.

Despre noul album

„Este vorba despre a da jos granitele ca sa descoperim un nou sunet balcanic, o cultura comuna” - Bean MC

Subcarpati e un mix exploziv intre muzici traditionale romanesti si beat-urile zilei de azi. O combinatie eclectica prin care ne reoxigenam cu folclor romanesc, instrumente traditionale si ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall. 

www.subcarpati.com

www.facebook.com/subcarpati

Instagram: @subcarpati_official

Primele 200 de bilete la oferta earlybird au pret special de doar 49 de lei si se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Beraria H, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Dupa epuizarea ofertei earlybird, biletele vor costa 55 de lei, respectiv 60 de lei. Cumparati-va bilete din timp, in fiecare an Sarbatoarea Subcarpati este sold out!

Mai multe detalii curand!

 

Un eveniment BestMusic Live Concerts
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D