BestMusic.ro » Concerte » SAVOY #oldschoolGarden

SAVOY #oldschoolGarden

SAVOY #oldschoolGarden
Strada Batiștei nr. 14, Bucuresti
30 Octombrie 2020 // 30-45 LEI

 Toamna a venit pregatita cu nostalgii urbane. Ne-am gandit sa va surprindem altfel. In premiera luna aceasta, va urca pe scena din #gradina, Formatia SAVOY Romania! Celor nostalgici, celor melancolici si mai ales, celor care au dansat pe muzica lor, speram ca seara de 30 octombrie sa va readuca cele mai frumoase amintiri.

Eveniment sustinut de Domeniile Samburesti

Vineri | 30 Octombrie | Greet: 19:00

Strada Batistei nr.14 (in spatele hotelului Intercontinental)

Pret bilet: 30 Lei online | 45 Lei Door

Rezervari: 0762733224

Avem rugamintea sa luati in considerare ca terasa se va inchide la ora 00:00.

Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.

Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.

Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.

Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.

Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.

Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.

Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.

Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D