BestMusic.ro » Concerte » Seara Greceasca cu Nikolaos Papadopoulos la Beraria H

Seara Greceasca cu Nikolaos Papadopoulos la Beraria H

Seara Greceasca cu Nikolaos Papadopoulos la Beraria H
Beraria H, Bucuresti Soseaua Kiseleff nr.32
18 Ianuarie 2019 // 30 - 60 LEI

Vineri - 18 ianuarie 2019 - vom fi greci inca o data intr-o seara gazduita de binecunoscutul Nikolaos Papadopoulos si band-ul sau, iar invitati sunt toti cei care se distreaza pe aceste ritmuri si stil de viata.

Ca de obicei, te vei putea bucura de muzica, dansuri si preparate grecesti + un show inedit cu 15 oameni pe scena, gata sa te tina in picioare pana dimineata. 

 

Acces: 20:00 | Show: 23:15

 

Biletele au preturile:

60 LEI - Cat. A - in fata scenei cu loc la masa

40 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masa    

30 LEI - Cat. C - partile laterale cu loc la masa

 

Harta categoriilor aici.

IMPORTANT: 

Copiii cu varsta sub 10 ani (inclusiv) nu platesc bilet / nu au loc rezervat la masa. 

Pentru acest eveniment, rezervarile se preiau doar dupa achizitionarea biletelor   

 Rezervarile se fac la:

- Prin aplicatia Beraria H (disponibila pe Google Play & AppStore)

- 0725 345 345 / 0727 345 347 (in cazul in care linia este ocupata trimiteti un SMS cu numele si noi vom suna inapoi in cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

- vreau@berariah.ro

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.