BestMusic.ro » Concerte » Selah Sue, Hooverphonic si Naaz

Selah Sue, Hooverphonic si Naaz

Selah Sue, Hooverphonic si Naaz
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
22 Septembrie 2023 // 111,95 LEI

 Selah Sue, Hooverphonic si Naaz canta la Shine, autumn edition pe 22 septembrie la Arenele Romane din Bucuresti. Primele 300 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird. La minim 4 bilete cumparate ai reducere 10%

Selah Sue, Hooverphonic si Naaz canta la Shine editia de toamna pe 22 septembrie la Arenele Romane din Bucuresti. Primele 500 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird.
 
Selah Sue, artista din Belgia, se reintoarce la Bucuresti. Alternand  electro-soul-ul, trip-hop-ul si beaturi house, Selah Sue si-a regasit treptat identitatea muzicala inca de la al doilea material de studio, "Reason". Cel mai recent album, 'Persona', oferit fanilor in primavara anului 2022, confirma evolutia muzicala a artistei oferind si colaborari cu Tobi, Damso si Mick Jenkins.
 
Experientele personale ale acesteia se regasesc in muzica semnata de Selah Sue, iar fanii la randul lor rezoneaza cu trairile acesteia.
 
Hooverphonic vin din Belgia si in cei peste 20 de ani de activitate au lansat 10 albume dar si hituri precum "Mad About You", "Eden" sau "2 Wicky", combinand trip hop-ul cu rockul alternativ si cu muzica electronica. Cel mai recent material discografic este 'Looking For Stars' care a fost lansat in 2018.
 
Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme precum CSI, La Femme Nikita, I Know What You Did Last Summer, Permanent Midnight, The Interview, Stealing Beauty sau Third Watch.
 
Naaz vine din Tarile de Jos si si-a inceput activitatea artistica in 2015 timp in care a lansat doua materiale de studito, 'Bits of Naaz' si 'The Breautiful Struggle'. Este considerata una dintre artistele cu potential din Tarile de Jos, castigand deja doua premii Edison Award precum si doua premii   in cadrul Music Moves Europe Talent Awards, premii infiintate de Uniunea Europeana pentru tinerii artisti.
 
Biletele au urmatoarele preturi: 
 
- Premium (cu loc in sectoarele K si E) - 239 lei in earlybird, 259 lei in presale si 300 la intrare
 
- Teren (fara loc, in fata scenei) - 179 lei in earlybird, 199 in presale si 230 la intrare
 
- Acces General (cu loc in arena mai putin in sectoarele K si E) - 99 lei in earlybird, 119 lei in presale si 140 lei la intrare 
 
Perioada earlybird este limitata la primele 300 de bilete din fiecare categorie 
 
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul agentiei de procesare de bilete.
 
Copiii sub 7 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
 
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.
 
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.
 
Accesul cu umbrele este interzis.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Un eveniment BestMusic Live powered by Radio Guerrilla
 
 
 
 
Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram