BestMusic.ro » Concerte » Serata Machedoneasca: Pindu in concert la Beraria H

Serata Machedoneasca: Pindu in concert la Beraria H

Serata Machedoneasca: Pindu in concert la Beraria H
Beraria H, Bucuresti Soseaua Kiseleff nr.32
22 Februarie 2019 // 40 - 85 LEI

Vineri, 22 Februarie, pe scena Berariei H va urca formatia Pindu, iar pe tine te invitam la o serata machedoneasca plina de energie si dans.

In decursul celor 26 de ani de existenta formatia Pindu a reusit sa se mentina in topul preferintelor aromanilor de pretutindeni. Formatia a fost infiintata in anul 1989, iar in cei peste 26 de ani de activitate formatia a inregistrat un numar de 23 de albume si a adus distractia pe toate scenele unde au fost invitati.

Acces: 20:00 | Show: 23:30

Biletele au preturile:

85 LEI - Cat. A - in fata scenei cu loc la masa     

55 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masa

40 LEI - Cat. C - partile laterale cu loc la masa

Harta categoriilor aici.

IMPORTANT:

Pentru acest eveniment rezervarile se preiau doar dupa achizitionarea biletelor.

Copiii cu varsta sub 10 ani (inclusiv) nu platesc bilet / nu au loc rezervat la masa. 

Rezervarile se fac la:

- FORMULARUL DE MAI SUS

- Prin aplicatia Beraria H (disponibila pe Google Play & AppStore)

- 0725 345 345 / 0727 345 347 (in cazul in care linia este ocupata trimiteti un SMS cu numele si noi vom suna inapoi in cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

- vreau@berariah.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.