BestMusic.ro » Concerte » Sesiune live digital-pop Fierbinteanu si Plurabelle la Green Hours

Sesiune live digital-pop Fierbinteanu si Plurabelle la Green Hours

Sesiune live digital-pop Fierbinteanu si Plurabelle la Green Hours
Green Hours 2, Bucuresti Sos. Stefan cel Mare 5-7, complex Dinamo (terasa bazinului de inot)
23 Martie 2013

Sesiune live digital-pop Fierbinteanu si Plurabelle la Green Hours

Cristian Fierbinteanu & Plurabelle prezinta, sambata, 23 martie, de la ora 20.00, o sesiune live digital-pop la Green Hours 2 (Sos. Stefan Cel Mare nr. 7-9, Clubul Dinamo- Bazin).

Intrare: 20 lei

Cristian Fierbinteanu (voce, bass, computer, efecte) face parte din proiectul Fierbinteanu, un duo de muzica digital-pop-pshychedelic-noise care activeaza in Bucuresti.

Trupa Fierbinteanu este castigatoarea concursului de remixuri ale muzicii lui Antonin Dvorak, organizat in 2012 de Centrul Ceh din Bucuresti, si a lansat un dublu disc - "The Beauty Of Music" si un maxi-single - "Love Goes Round In Circles".

Plurabelle (Local Records) este un proiect electropop, synthpop, electronica & house music initiat de Alex Bala (computer, clape) la sfarsitul anului 2011. Plurabelle a lansat doua EP-uri, ‘Money, Blood and Light’ si ‘The Streets Were Paved With Pastry’.

Fierbinteanu si Plurabelle au cantat impreuna la festivaluri si in cluburi, galerii si la posturi de radio online din Bucuresti, inclusiv in deschiderea unor (sau impreuna cu) formatii indie-pop din Marea Britanie, Franta si Canada. De asemenea, in 2012 au cantat la Praga. In 2010, Cristian Fierbinteanu si Alex Bala au facut parte din formasia Replace.

Sesiunea live de sambata, 23 martie, de la Green Hours 2 va include pasaje din discurile Fierbinteanu si Plurabelle si secvente muzicale si sonore ce urmeaza sa fie lansate in curand.

Tags: concert pop

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D