BestMusic.ro » Concerte » Sibiu: Concert OCRU live La Arhive

Sibiu: Concert OCRU live La Arhive

Sibiu: Concert OCRU live La Arhive
Strada Arhivelor 1, Sibiu
05 Martie 2021 // 100 LEI

 Prima intalnire, fata in fata la Sibiu in 2021. Putini, conform vremurilor pe care le traim, dar sigur cu inima mare cat un stadion!

 …in Amurg sau in Maduva noptii, Fuga in doi sau Cineva mai tanar, Cine esti tu sau Habar nu ai, Sunt orasul cu panze sau Transparent…

OCRU - Adrian Margineanu si Dorin Pitariu: „aparitie surprinzatoare in folk-ul de la noi! O poveste ce aduce un suflu nou prin versuri si muzica, o chitara magica, o traire unica! Cine i-a vazut odata revine si devine ....dependent!” (Cristian Zlavoc)

OCRU ESTE UN PROIECT MUZICAL DE ADRIAN MARGINEANU(VOCE, CHITARA) SI DORIN PITARIU(CHITARA SOLO). TOATE DREPTURILE REZERVATE. MUZICA ORIGINALA PE VERSURI DE FELIX SIMA, DORIN TUDORAN, MIRCEA DINESCU, SORIN POCLITARU SI ADRIAN MARGINEANU. ACCESUL LA ACEST EVENIMENT ESTE PE BAZA DE BILET. ACCESUL ESTE PERMIS IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE CONFORM NORMELOR LEGALE IN VIGOARE. SPECTACOL NERECOMANDAT TINERILOR SUB 16 ANI.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D