BestMusic.ro » Concerte » SIMPHOENIX - concert rock simfonic extraordinar

SIMPHOENIX - concert rock simfonic extraordinar

SIMPHOENIX - concert rock simfonic extraordinar
Teatrul de Vara Soveja, Constanta Bulevardul Alexandru Lapusneanu, Constanta, Romania
10 Iulie 2021 // 94.5-157.5 LEI

 In vremuri de rastriste Phoenix renaste alaturi de romani !

Phoenix se intalneste din nou cu publicul din Bucuresti in cadrul unui  spectacol extraordinar SymPhoenix  - Impreuna cu Orchestra Simfonica Bucuresti

Nicu Covaci are o cariera exceptionala de mai bine de o jumatate de secol. Noua trupa Phoenix reprezinta un capitol unic in rockul romanesc  merge pe aceeasi linie  avand un aer mai degraba razboinic. Phoenix a hranit spiritual generatii de romani, a lansat mari muzicieni si piese nemuritoare. Noii membri ai formatiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formatiei pornind de la muzica beat, rock psihedelic, hard rock, ajungand la etno – rock. Piese celebre au fost, sunt si inca vor fi fredonate de generatii intregi: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Voda”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica tiganiada”, „Nunta” sunt capodopere, care inca scriu istoria Phoenix.

Reguli de participare la eveniment 

Participarea la activitatile culturale, artistice si de divertisment este permisa doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum si pentru persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 90-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care sa dovedeasca prezenta de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfasurarii activitatii).

Sunt valide doar testele prelucrate de catre laboratoare de analize medicale acreditate.

Daca ati achizitionat bilet si nu indepliniti niciuna din conditiile de participare de mai sus, va rugam sa va adresati printr-un e-mail celor de la iabilet pentru refund la contact@iabilet.ro .

copiii pana in 10 ani au acces gratuit , fara loc

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.