BestMusic.ro » Concerte » Slowride Transalpina Fest intre 14 si 16 iulie la Baia de Fier

Slowride Transalpina Fest intre 14 si 16 iulie la Baia de Fier

Slowride Transalpina Fest intre 14 si 16 iulie la Baia de Fier
14 Iulie 2017 - 16 Iulie 2017 // 15 - 40 Lei LEI

SlowRiders RC sarbatoreste 5 ani de prietenie si motocicleala si cu aceasta ocazie organizeaza o mare petrecere in deplasare. Va asteptam sa ne sarbatorim impreuna si sa ne turam motoarele pe creasta de munte, in mijlocul verii, pe 14 - 16 iulie 2017 in Baia de Fier.

Pe Transalpina, locul de joaca al motociclistilor, vrem sa adunam toti prietenii din lumea moto si rock si sa sarbatorim asa cum stim noi, cu multa bere rece si mancaruri gustoase.

Stand de tatuaje, articole si accesorii din piele, echipamente si multe produse moto, alaturi de concursurile si parada moto sunt cateva din atractiile acestei aniversari.

Etapa nationala de STRONGMAN si POWER LIFTING va completa evenimentul, alaturi de concertele pe care vi le-am pregatit.

Vor fi alaturi de noi BUCOVINA, ALTAR, TROOPER , ZOB, ALEX & THE FAT PENGUINS I SCARLET AURA

Iar pentru a marca cum se cuvine acest eveniment, SlowRiders RC va propune sa formam impreuna cel mai mare tricolor din motociclete!

Sunt invitati si asteptati la festival toti iubitorii de motociclete din tara si de peste hotare.

Va asteptam!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.