BestMusic.ro » Concerte » SmallTime Festival

SmallTime Festival

SmallTime Festival
Cetatea Oradea, Oradea, Oradea
29 Mai 2021 - 30 Mai 2021 // 15-100 LEI

 Vrei sa participi la cea mai mare petrecere de zi de nastere organizata vreodata in Romania,chiar si in Europa de Est? Sa faci parte dintr-un RECORD NATIONAL cu ajutorul caruia ORADEA da exemplu de SOLIDARITATE? Esti de acord sa daruim impreuna cel mai frumos cadou: VIATA?

In cadrul evenimentului aniversar SmallTime Festival din 29-30 mai 2021, vor urca pe scena No Mercy, Lay Zee aka Mr. President, Bebe and Band, Anymood, REPUBLIC, Chris Lawyer, SAVE si tot mai multi artisti care au confirmat implicarea lor la ???? #ZiuaLuiNoel, fie in cadrul unui concert, fie cu prezenta lor in public. Supriza fiind, pe acesti artisti ii vom anunta in curand.

#ZiuaLuiNoel #10miiDeVoci

Pentru reusita acestui record avem nevoie de 10.000 de participanti!

Asadar, pe 11-12 iulie 2020, incepand cu ora 11:00, ne vedem la #ZiuaLuiNoel, in Parcul Cetatii Oradea, alaturi de artisti plus 10.000 de prieteni si fani in cadrul acestui festival unic din tara.

#ZeceMiiDeVoci #CantamPentruNoel #CantamPentruViata #Impreunareusim ????

In cadrul festivalului, participantii vor avea parte de diverse activitati open-air, programe artistice, competitii sportive, forumuri/dezbateri despre dezvoltare personala si profesionala cu specialisti din tara si din Ungaria,surprize gastronomice traditionale si cocktail baruri.