BestMusic.ro » Concerte » Smida Jazz Festival 2019

Smida Jazz Festival 2019

Smida Jazz Festival 2019
Sat Smida, Cluj Napoca
15 August 2019 - 17 August 2019 // 80-299 LEI

Smida Jazz Festival, eveniment international open-air dedicat jazz-ului de avangarda, va avea loc, pentru a patra oara, intre 15 si 17 august 2019, in pitorescul sat Smida din mijlocul Parcului Natural Apuseni.

Pe parcursul celor trei zile vor fi organizate tot felul de activitati (lecturi publice cu autori, diverse ateliere, yoga, tururi prin imprejurimi alaturi de ghizi, plimbari cu barca pe lacul Belis-Fantanele). Dupa apusul soarelui, in aer va rasuna muzica avangardista a noua grupuri, romanesti si straine. Numele acestora vor fi vestite in curand.
 
Mai multe informatii (despre loc, transport, facilitati s.a.) si noutati sunt de gasit pe www.smidajazz.ro si pe www.fb.com/smidajazz, respectiv www.instagram.com/smidajazz.
 
Asa a aratat si sunat editia din 2018: https://www.youtube.com/watch?v=OXcsVahvvks.
 
Ne vedem in august la Smida Jazz, festival-vacanta la munte, prietenos cu copiii de toate varstele si cu animalele de companie
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.