BestMusic.ro » Concerte » Smiley '10 ani' pe 1 iunie la Arenele Romane

Smiley '10 ani' pe 1 iunie la Arenele Romane

Smiley '10 ani' pe 1 iunie la Arenele Romane
Arenele Romane, Bucuresti
01 Iunie 2017 // 69-250 Lei LEI

Smiley va sarbatori live 10 ani de cariera solo printr-un concert-eveniment, pe 1 iunie, la Arenele Romane, organizat de HaHaHa Production si BestMusic Live Concerts. Artistul, care este deja la al treilea concert consecutiv de 1 iunie, la Arenele Romane, promite pentru anul acesta o supradoza de emotie, intoarceri in istoria sa artistica pe note din prezent, confesiuni muzicale, invitati speciali i multe alte surprize pentru public.

“Nimic nu se compara cu felul in care ma simt in timpul concertului de 1 iunie. Si acum daca inchid ochii, ma simt acolo, pe scena aia, fericit, dupa fiecare piesa cantata. Privesc spre public, il aud, il simt, imi bate in inima si e totul ca un vis. Multumesc pentru 10 ani in care traiesc in acest vis frumos alaturi de voi si va astept sa ne cantam sufletele pe 1 iunie, la Arene.”, spune Smiley.  

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- earlybird la oferta: 199 Lei categoria A, 129 Lei categoria B, 69 Lei categoria C pana pe 15 aprilie

- presale: 219 Lei categoria A, 139 Lei categoria B, 79 Lei categoria C pana pe 1 iunie

- la intrare: 250 Lei categoria A, 150 Lei categoria B, 100 Lei categoria C

Harta Locatie: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc in tribuna sectoarele K si E, categoria B: fara loc in fata scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena. Sunt in vanazre cate 600 de bilete la categoriile A si B si doar 3000 la categoria C

Incepand cu data de 15 martie, biletele se vor gasi si in retelele eventim.ro si bilete.ro

Cumparati-va bilete din timp, in 2015 si 2016 concertele au fost SOLD OUT !

Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate. O serie de artisti invitati vor fi anuntati in curand. Concertul are loc in aer liber ! Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert. Concertul are loc in aer liber. Pentru acest concert vor fi puse in vanzare doar 4200 de bilete pentru a avea suficient spatiu de dans

Arenele Romane - Parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 3, Bucuresti

 

Un eveniment BestMusic Live Concerts si HaHaHa Production