BestMusic.ro » Concerte » SolidarLocal Festival

SolidarLocal Festival

SolidarLocal Festival
01 Mai 2020 // 31.43-104.76 LEI

 Pe 1 mai, iti dam intalnire la SolidarLocal, cel mai mare festival din sufrageria ta! Te asteptam chiar aici, pe SolidarLocal.ro, cu peste 40 de concerte sustinute de trupe si artisti romani, care cred, ca si noi, ca impreuna putem face bine!

Bucura-te de muzica buna si sustine, in acelasi timp, cadrele medicale din prima linie sa continue sa lupte. Nu trebuie sa te trezesti devreme ca sa prinzi loc in fata, nici sa te temi ca o sa fim sold-out! Biletul de intrare este donatia ta catre asociatia Daruieste Viata, prin intermediul iaBilet.ro. Dupa ce vei dona, vei primi un cod pe care sa il folosesti pe 1 mai pentru a viziona concertele aici, pe site.

SolidarLocal este o initiativa sustinuta de iaBilet.ro, vStage.ro, casele de productie Universal Music, Dark Side Entertainment, HaHaHa Production,Seven Arts, SOverground, Radio Guerrilla, Saatchi & Saatchi + The Geeks, Swanboy Music si 360 Revolution.

Donatia nu include comisionul de procesare si streaming de 4%

Sub conceptul de Cel mai mare festival de muzica din sufrageria ta, pe 1 mai, pe site-ul SolidarLocal.ro, se va lansa o serie de concerte sustinute de unii dintre cei mai renumiti artisti din portofoliile caselor de productie partenere. Printre artistii confirmati se numara: Iris, The Sonic Taste, The Kryptonite Sparks, Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Dora Gaitanovici, Jurjak, Valeria Stoica si Les Elephants Bizarres.

Concertele, care vor fi inregistrate anterior acasa, in siguranta, vor dura intre 10 si 20 de minute, vor fi consecutive si vor fi prezentate de DJ-i sau MCs de la mai multe posturi de radio romanesti.

Pentru a viziona concertele, utilizatorii trebuie sa faca o donatie de minimum 30 de lei (fara sa existe si o limita maxima) catre asociatia Daruieste Viata prin intermediul iaBilet.ro. In urma acestei donatii pe iaBilet.ro, vor primi un cod pe care il pot folosi pe SolidarLocal.ro pentru a urmari artistii implicati in campanie. 

”Criza actuala ne-a afectat pe multi dintre noi, insa este important sa nu ne dam batuti. Mi-am dorit sa contribui cumva la eforturile pe care le fac cadrele medicale si cei care lupta pentru ca ele sa isi poata desfasura activitatea in cele mai bune conditii. Ideea unui festival a aparut oarecum natural, caci asta faceam si inainte de criza. Sper sa fie o ocazie de a apropia oamenii prin muzica, chiar daca ramanem fiecare acasa si de a-i indemna la a face bine”,  a declarat Bogdan Doltu, co-fondator Mixtopia si Maidan Grup.

”#ReusimImpreuna este mesajul pe care Daruieste Viata desfasoara campania de strangere de fonduri pentru spitalul modular si echipamentele si aparatura medicala pentru a lupta cu COVID-19. Este ceea ce credem cu adevarat si, pe masura ce vedem mobilizarea celor din jurul nostru, cum este si acest exemplu, ne dam seama ca impartasim aceasta idee cu multi altii carora le pasa. Solidaritatea si responsabilitatea sunt doua lucruri importante de care trebuie sa dam dovada in aceasta perioada.” - Carmen Uscatu, fondatoare Daruieste Viata. 

”Inca de la inceputul acestei crize, iaBilet s-a implicat in adunarea de fonduri pentru dotarea spitalelor, asa ca, pentru noi, campania SolidarLocal vine ca o continuare a eforturilor noastre si mereu ne bucuram cand oamenii de bine care vor sa faca bine se strang laolalta si isi unesc fortele.”, a declarat Emil Ionescu, General Managing Partner iaBilet.ro.

Lista completa artistilor, precum si programul festivalului vor fi anuntate curand pe pagina de Facebook SolidarLocal si pe site.

SolidarLocal este sustinut de partenerii media: Radio Guerrilla, vStage.ro si iaBilet.ro si de partenerii de comunicare: Saatchi & Saatchi + The Geeks si 360 Revolution.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D