BestMusic.ro » Concerte » Spectacol Circle Of Love pe 28 martie la Cinema Pro

Spectacol Circle Of Love pe 28 martie la Cinema Pro

Spectacol Circle Of Love pe 28 martie la Cinema Pro
Cinema Pro, Bucuresti Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3
28 Martie 2017 // 49-75 Lei LEI

Un spectacol multimedia despre psihologia unei despartiri, pe muzica live Depeche Mode.

Intr-o lume tehnologizata, pragmatica si plina de mesaje codate ce ascund din ce in ce mai bine sufletul, dragostea a devenit un subiect demodat. Suferinta din dragoste, cu atat mai mult.

Marti, 28 martie , la Cinema Pro este din nou pus in scena Circle of Love, un spectacol in care un film de 80 de minute creat pentru acest proiect intalneste un concert live si impreuna spun povestea unei despartiri. Muzica tine loc de cuvinte, caci ingeniozitatea spectacolului sta in forta cu care cele 14 piese ale legendarei trupe Depeche Mode acompaniaza live filmul. Ideea a plecat de la muzica, de la faptul ca orice cantec spune o poveste, iar provocarea a fost mixul de arte diferite capabile sa sustina coerent o poveste.

Alex si Corina, eroii povestii, trec printr-o experienta pe care psihologii o impart in cateva faze aproape universal valabile, indiferent de cultura: Negarea, Negocierea, Furia, Depresia, Speranta si, in cele din urma, Acceptarea. Unde se afla speranta in aceasta insiruire si ce chip ia pentru cei doi poate fi descoperit in musical-ul multimedia creat si produs de Petre Marinescu.

Din distributia filmului fac parte trei tineri actori, cunoscuti de pe scenele de teatru bucurestene: Silvian Valcu, Ana Udroiu si Calina Epuran. Regia, dar si putinele texte din film sunt semnate de Florian Ghimpu.

Trupa April, care sustine live povestea show-ului din piese Depeche Mode a fost coagulata initial in jurul acestui proiect, dar membrii sai au o istorie muzicala impreuna de aproape 15 ani.

Trailerul spectacolului poate fi vazut aici:

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.