BestMusic.ro » Concerte » Spectacol-concert TARI CA PIATRA pe 19 februarie la Doors Club

Spectacol-concert TARI CA PIATRA pe 19 februarie la Doors Club

Spectacol-concert TARI CA PIATRA pe 19 februarie la Doors Club
Doors, Constanta
19 Februarie 2017 // 40 Lei LEI

Doors Club prezinta duminica, 19 februarie, ora 20,00, spectacolul-concert TARI CA PIATRA – o feerie inconfundabila a gratiei muzicale, realizata de doi protagonisti de exceptie: Adrian Naidin (voce, violoncel) si Ionut Micu (percutie).

„Muzica este o aspiratie catre mantuire, o cerere de iertare a omului fata de Dumnezeu si fata de copacul taiat, pentru a fi transformat in instrumentmuzical. Nu exista muzica fara iubire si nu exista iubire fara iertare. Sunt sunete pe care nu le pot exprima prin violoncel, pian sau orice alt instrument. Cel mai mare artist este natura, dar deasupra ei este Dumnezeu. Apoi vin oamenii. Noi, artistii, suntem niste intermediari intre teluric si celest.” (Adrian Naidin)

ADRIAN NAIDIN este artist instrumentist, solist vocal, compozitor, un muzician complet, experimental in jazz, inspirat de clasic, plin de forta si har in folclor. A absolvit Liceul de Muzica „Sigismund Toduta”, la clasa prof. Gabriela Tudor, care a avut un rol decisiv in formarea lui ca violoncelist, si Academia de Muzica „Gheorghe Dima”, din Cluj-Napoca, Sectia Violoncel si Muzica de Camera. S-a perfectionat cu cel supranumit „Paganini al violoncelului”, Mischa Maisky. A debutat in 1998 ca artist instrumentist la Opera Maghiara din Cluj-Napoca. intre 2000 si 2003, a colaborat cu Teatrul National Bucuresti pentru muzica de teatru. Din 2001, este membru al Orchestrei Nationale Radio din Bucuresti.

IONUT MICU (tobe) este un muzician care fascineaza cu rafale salbatice de percutii, fie alaturi de legendarii Phoenix, fie in proiecte hibride. A inceput sa cante la varsta de noua ani, initial la scoala Populara de Arte din Constanta, apoi a continuat pe cont propriu, testand si inventand note si sonoritati speciale, cu fantezie, har si pasiune. La 11 ani avea prima trupa, de heavy metal, apoi si-a descoperit adevarata vocatie: tobele. A fost indrumat, inca de la varsta de 14 ani, de Ovidiu Lipan tandarica. A cantat initial in formatia Talisman; au urmat Krypton si Compact, pana sa fie cooptat de trupa pe care o numeste „de suflet” – Phoenix (unde a activat pana in toamna lui 2013).

Pretul unui bilet este 40 de lei. Info si rezervari la tel. 0763 66 16 22. Biletele se gasesc la sediul clubului.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D