BestMusic.ro » Concerte » Spectacol patinaj - Kings on Ice 2012

Spectacol patinaj - Kings on Ice 2012

Spectacol patinaj - Kings on Ice 2012
Patinoarul Mihai Flamaropol, Bucuresti Bd Basarabia
07 Aprilie 2012 // 100 - 400 lei LEI

Sambata, 7 aprilie 2012, va avea loc cea de-a patra editie a spectacolului Kings on Ice. Aceasta va aduce la Bucuresti noi demonstratii uluitoare de patinaj ale celor mai renumiti campioni ai patinajului international. Pentru prima data in Romania, alaturi de Evgeni Plushenko si Stephane Lambiel, va evolua multiplul campion Brian Joubert, sirul campionilor fiind completat cu numeroase alte nume de referinta ale celui mai rafinat sport al ghetii. Au mai confirmat prezenta la spectacol patinatoarele Fumie Suguri si Surya Bonaly.

UPDATE: Organizatorii au confirmat o noua reprezentatie a spectacolului - la aceeasi data, pe 7 aprilie, de la ora 15:00!

Cea de-a patra editie Kings On Ice va avea loc in primavara anului urmator, pe 7 aprilie la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, incepand cu ora 20:00, evenimentul fiind organizat de Amphitrion si sustinut de OTP Bank. Dupa succesul incontestabil al primelor trei editii (2007, 2008 si 2010), proiectul Kings On Ice a devenit un spectacol cu traditie pe piata evenimentelor din Romania, reusind sa-si surprinda publicul cu fiecare noua reprezentatie. Coordonatorii proiectului nu se dezmint nici de aceasta data, pentru editia 2012 pregatind o noua serie de numere si demonstratii spectaculoase puse in scena de nume consacrate ale patinajului international ce vor evolua alaturi de Evgeni Plushenko si Stephane Lambiel, sub acordurile muzicale ale celebrului Stradivarius manuit de Edvin Marton. Acesta va fi si de aceasta data alaturi de campionii ghetii, acompaniind unele dintre cele mai spectaculoase evolutii ale sportivilor pe acordurile celebrei sale viori Stradivarius.

Biletele pentru editia Kings On Ice 2012 sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.myticket.ro si au preturi cuprinse intre 100 si 400 de lei. Mai multe detalii despre spectacolul Kings On Ice 2012, precum si distributia completa urmeaza a fi anuntate in perioada urmatoare.

Tags: spectacol patinaj

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram