BestMusic.ro » Concerte » Spectacolul aniversar Omul cu Sobolani 20 de ani se muta la Fratelli Studios

Spectacolul aniversar Omul cu Sobolani 20 de ani se muta la Fratelli Studios

Spectacolul aniversar Omul cu Sobolani 20 de ani se muta la Fratelli Studios
Fratelli Studios, Bucuresti
22 Aprilie 2017 // 50-60 Lei LEI

“Am luat aceasta decizie din motive independente de vointa noastra. Suntem nevoiti sa schimbam locatia spectacolului aniversar Omul cu Sobolani ◊ 20 de ani. Le multumim celor de la Fratelli Studios ca ne-au venit in intampinare intr-un timp atat de scurt. Ne asumam faptul ca am creat neplaceri in randul consumatorilor de evenimente si ne cerem scuze fata de acestia.” declara Dark Side Entertainment.

Spectacolul aniversar Omul cu sobolani 20 de ani ce urma sa aiba loc sambata, 22 aprilie la Arenele Romane din Bucuresti, se muta la Fratelli Studios, Str. Glodeni 1-3. 

Invitatiile, acreditarile si biletele raman valabile. in cazul in care exista persoane care doresc rambursare a contravalorii biletelor acest lucru se poate face in urma unei solicitari trimise pe adresa: contact@iabilet.ro.

Modalitatea de rambursare a contravalorii biletelor se va face in functie de modalitatea de plata prin care s-au achizitionat biletele:

- daca biletele au fost achizitionate cu plata prin card sau paypal rambursarea sumei ce reprezinta contravaloarea biletelor se va efectua in contul din care s-a facut plata initiala;

- daca biletele au fost achizitionate cu plata prin Vodafone sau Orange rambursarea sumei ce reprezinta contravaloarea biletelor va fi returnata din contul operatorului de telefonie prin ajustarea facturii lunare;

-  daca biletele au fost achizitionate cu plata ramburs (livrare prin curier), de la unul dintre punctele fizice (lista aici: https://www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare/) sau de la alti parteneri ai IABILET, rambursarea se va face intr-un cont bancar in lei (titular de cont fiind persoana fizica) comunicat pe adresa: contact@iabilet.ro  sau prin mandat postal la adresa de domiciliu a persoanei pe numele careia s-a efectuat comanda.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D