BestMusic.ro » Concerte » SPIKE IN CONCERT Live on Netbox

SPIKE IN CONCERT Live on Netbox

SPIKE IN CONCERT Live on Netbox
Online, Romania, Europe
29 Octombrie 2020 // 25 LEI

 Spike, omul cuvintelor, un artist care a crescut si evoluat natural, dupa 15 ani in industria muzicala, are cu siguranta un cuvant de spus atunci cand vine vorba de succes si de evolutia unui artist!

Obtine cod de acces, online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange.

Cumperi un cod de acces la evenimentul dorit (codul alfanuneric este mentionat pe bilet sub QR CODE), dupa momentul efectuarii platii codul primit automat pe adresa de email cu care sunteti conectat la platforma, va da dreptul sa vizionati un eveniment de pe un singur device in acelasi timp. Daca doriti schimbarea device-ului in timpul concertului trebuie mai intai sa va deconectati de la primul si sa-l reporniti de pe noul device. In cazul in care intampinati o problema la conectare sau reconectarea unui cod de acces va rugam sa ne scrieti accesand bulina de chat din dreapta jos de pe site-ul www.netbox.show

Pentru a avea acces la concertele produse de Netbox, la o calitate maxima, ai nevoie de o conexiune stabila la internet de minim 10Mmps, pe un telefon mobile, tableta, laptop, calculator sau SmartTv care sa permita conectarea la un browser web, Crome, Firefox, Safari, Opera etc si care poate suporta un stream live FullHd cu minim de 2Gb de RAM si un procesor DualCore.

Informatii utile:

PIANO ROOM SHOW

Este locatia, studioul amenajat special concertelor sau evenimentelor produse de Netbox intr-o maniera prieteneasca si familiara, cat mai asemanatoare cu un Living Room, astfel incat toti cei care urmaresc show-urile produse de catre noi, sa simta cat mai aproape atmosfera de spectacol dintr-un platoul de televiziune.

PIANO ROOM - CONECTARE EVENTS

Pentru a avea acces la concertele sau evenimentele din Piano Room produse de Netbox, la o calitate maxima, ai nevoie de o conexiune stabila la internet de minim 10Mbps, pe un telefon mobile, tableta, laptop, calculator sau Smart Tv care sa permita conectarea la un browser web, Crome, Firefox, Safari, Opera etc si care poate suporta un stream live Full Hd cu un minim de 2Gb de RAM si un procesor Dual Core.

PIANO ROOM ACCES

Cumperi un cod de acces la evenimentul dorit, dupa momentul efectuarii platii codul primit automat pe adresa de email cu care sunteti conectat la platforma va da dreptul sa vizionati un eveniment de pe un singur device in acelasi timp. Daca doriti schimbarea device-ului in timpul concertului trebuie mai intai sa va deconectati de la primul si sa-l reporniti de pe noul device. In cazul in care intampinati o problema la conectare sau reconectarea unui cod de acces va rugam sa ne scrieti accesand bulina de chat din dreapta jos.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D