BestMusic.ro » Concerte » Spiritual Front concerteaza pe 20 mai in Control

Spiritual Front concerteaza pe 20 mai in Control

Spiritual Front concerteaza pe 20 mai in Control
Club Control, Bucuresti Str. Constantin Mille, nr. 4
20 Februarie 2017 // 20-30 Lei LEI

Final Step Productions va invita la un eveniment cu o trupa cu totul aparte in peisajul european. Pe data de 20 mai ne reintalnim in Club Control cu SPIRITUAL FRONT, dupa prestatia exceptionala de anul trecut cand au participat la Dark Bombastic Evening in cetatea Alba Iulia. Acestora li se va mai alatura o trupa in deschidere ce va fi anuntata ulterior. 

SPIRITUAL FRONT este o trupa de neofolk din Roma. Membrii descriu muzica lor ca "nihilist suicide pop", cu toate ca elementele de neoclasic si rock, folk melancolic, precum si tango sunt predominante, impreuna cu un sentiment experimental recurent. De la inceputuri, sunetul s-a transormat si a crescut, ajungand sa fie comparat cu Nick Cave, Swans, si Scott Walker.

Trupa a aparut in 1999 ca un proiect condus de Simone "Hellvis" Salvatori, un chitarist si vocalist din Italia.

Piesa "The Gift of Life" a aparut pe soundtrack-ul filmului Saw II, iar "Jesus died in Las Vegas" a fost folosita in serialul "Las Vegas”

SPIRITUAL FRONT - Suicidal Pop (Neofolk) - ITALIA

www.facebook.com/spiritualfrontofficialpage/

 

BILETE:

20 de lei - presale in reteaua iabilet.ro

30 de lei - la intrare, in ziua concertului

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea (in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.