BestMusic.ro » Concerte » Suie Paparude / Expirat / 30.01

Suie Paparude / Expirat / 30.01

Suie Paparude / Expirat / 30.01
Expirat Halele Carol, Bucuresti Strada Doctor Constantin Istrati 1
30 Ianuarie 2019 // 50 LEI

A doua parte a lansarii de album Suie Paparude ajunge la Expirat pe 30 ianuarie

Suie Paparude s-a infiintat acum doua decenii, intr-o formula cu cinci membri, printre care un basist (Mihai Dobre - Dobrica) si un clapetist (Mihai Campineanu - Michi), abordand la vremea respectiva un stil alternative / new-wave, inspirat de epoca New Order.

Din 1994 incolo, ramasa doar in formula Michi / Dobrica, Suie Paparude isi incepe adevarata ascensiune. Un drum de vreo 20 de ani care are sa-i poarte prin noua materiale de studio, colaborari cu nume de seama de pe scena romaneasca: DJ Vasile, DJ Niki4, Junkyard sau Bean (actualul solist), concerte cam unde vezi cu ochii, de la cluburi si festivaluri la piete si stadioane, in tara sau peste granite, numeroase premii si intamplari cat pentru istoria a trei trupe la un loc.

 

Site: http://www.suiepaparude.ro/

YouTube: https://www.youtube.com/suiepaparudeofficial

 

Warm-up:

Calin

https://www.soundcloud.com/celectro  

 

After:

Calin & NotSoCommonDJ

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.