BestMusic.ro » Concerte » SUNT UN ORB cu Horatiu Malaele pe 2 martie la HAPPYCINEMA Bucuresti

SUNT UN ORB cu Horatiu Malaele pe 2 martie la HAPPYCINEMA Bucuresti

SUNT UN ORB cu Horatiu Malaele pe 2 martie la HAPPYCINEMA Bucuresti
HAPPYCINEMA Bucuresti, Bicaz
02 Martie 2017 // 39 Lei LEI

Un extraordinar one-man-show cu Horatiu Malaele are loc marti, 2 martie de la ora 20:00, la HAPPYCINEMA Bucuresti din Liberty Center Mall.

Spectacolul de gala „Sunt un orb” imbina cu talent sarmul, inteligenta si umorul. Convins ca rasul va mantui lumea, artistul isi provoaca mucalit si sincer spectatorii, intr-un recital de neegalat. „Spectacolul Sunt un orb cuprinde cateva poezii de mare calitate, dar si proza scurta. Sunt mai multe elemente care formeaza acest spectacol, in care este vorba despre mine, dar este vorba si despre dumneavoastra“, spune Horatiu Malalele. Nu lipsesc nici momentele de improvizatie, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentatiilor sale.

Biletele costa 39 lei, categoria B si 49 de lei categoria A si pot fi achizitionate la casele de bilete ale cinematografului 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara. 
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D