BestMusic.ro » Concerte » TAKA / MONO aduce proiectul Behind The Shadow Drops in premiera la Bucuresti

TAKA / MONO aduce proiectul Behind The Shadow Drops in premiera la Bucuresti

TAKA / MONO aduce proiectul Behind The Shadow Drops in premiera la Bucuresti
Club Fabrica, Bucuresti str. 11 Iunie, nr. 50
21 Octombrie 2017 // 34 - 50 Lei LEI

Behind the Shadow Drops este noul proiect solo al lui Takaakira 'Taka' Goto, chitarist, compozitor si fondator al iconicei trupe japoneze MONO. Il puteti asculta live pe 21 octombrie de la ora 21:00 la Club Fabrica din Bucuresti in cadrul unui show unic in Romania, marca METALHEAD.

Format in 2016, proiectul "Behind the Shadow Drops" reprezinta prima incercare a lui Taka de a combina elemente ambientale, Trip Hop, industrial-minimaliste si clasice intr-un melanj ce pare a fi coloana sonora a unei lumi muzicale intunecate, insa extrem de elegante.

Albumul de debut, "H a r m o n i c", va fi lansat la nivel international in data de 22 Septembrie. Acesta a fost realizat in colaborare cu percutionistul si producatorul John McEntire ("Tortoise" si "The Sea And The Cake") si violoncelista americana Helen Money.

www.behindtheshadowdrops.com

www.youtube.com/watch?v=hfMFPItTlhg

www.facebook.com/behindtheshadowdrops/

Inca doua trupe vor fi anuntate in curand.

Biletele pentru showul Behind The Shadow Drops se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:

- EARLYBIRD: 34 de lei, primele 50 de bilete

- PRESALE: 39 de lei, pana pe 21 septembrie

- PRESALE: 45 de lei, pana pe 21 octombrie

- LA INTRARE: 50 de lei

 

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM


Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D