BestMusic.ro » Concerte » TAXI canta la Hard Rock Cafe pe 28 iulie

TAXI canta la Hard Rock Cafe pe 28 iulie

TAXI canta la Hard Rock Cafe pe 28 iulie
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
28 Iulie 2021 // 64-94 LEI

 E momentul sa revenim la Hard Rock Cafe in interior pentru o serie de concerte si sa trecem peste aceasta perioada, care ne-a tinut departe de scena si de voi! Pe 28 iulie, de la 21:30, ne reintalnim si va asteptam la un concert cu TAXI .

Accesul se face conform normelor in vigoare, adica au voie la concert fanii vaccinati cu schema completa pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, cu dovada de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR facut in ultimele 72 de ore, teste facute in locatii ACREDITATE dar si cu dovada de anticorpi (pentru persoanele care se afla intre a 15-a si a 90-a zi de la confirmarea infectarii).

Mentionam ca NU vom avea testare rapida la intrare in ziua concertului asa va rugam sa veniti cu dovada testarii in locatii acreditate printata. La cumpararea biletelor veti fi rugati sa bifati cum veti veni la show: cu dovada de vaccinare printata, dovada de test rapid/PCR printata sau cu dovada de anticorpi, tot printata.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar sa fie posesori ai unui bilet valabil si pot intra la concert.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 59 de lei, cu loc la masa, in sala (doar 235 de bilete)

- 89 de lei, VIP cu loc la masa in fata scenei (doar 65 de bilete)

Toate biletele se vand cu loc la masa. Rezervarile sunt de maximum 6 persoane la aceeasi masa. Exceptie fac cazurile cand vii insotit de membrii familiei, persoane cu care locuiesti in aceeasi casa. Se pun in vanzare doar 300 de bilete.

La toate biletele se adauga comisionul de procesare de 5 lei.

In ziua concertului, la intrare, biletele vor costa 64 lei Acces General, respectiv 94 lei la VIP.

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Copiii peste 2 ani platesc bilet.

Evenimentul va respecta toate normele epidemiologice in vigoare la momentul respectiv.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM