BestMusic.ro » Concerte » Techno Insiders London Night

Techno Insiders London Night

Techno Insiders London Night
Club Midi, Cluj-Napoca St. Berariei 6
25 Septembrie 2020 // 26-49 LEI

 Dupa Berlin si Detroit, seria de evenimente Techno Insiders ne poarta acum intr-un alt pol de influenta a muzicii techno si a muzicii electronice in general: Londra. Editia de fata se bucura de prezenta unui invitat cu greutate, partenerul de label al lui Carl Cox: Jon Rundell.

Data este temporara,a ceasta data nu este oficiala

Invitat la festivaluri de prima mana pe plan mondial precum Timewarp, Awakenings Festival, Ultra & Resistiance (Ibiza/Mexico/Miam), BPM, Glastonbury, Medusa, EDC sau Creamfields, precum si in cluburi de top precum Fabric & Studio 338 (London), Contact (Tokyo), Crobar (Beunos Aries), Warung (Brazil), Space (Ibiza) sau Output (New York), Jon Rundell va aduce in Club Midi, la Techno Insiders London Night soundul techno cu influente londoneze precum si amprenta internationala fabuloasa la care se ridica labelul Intec. Alaturi de el vor mixa si artistii romani Horace Dan D., Just D’Light, Roberth, Audio State si S.I.C.S. Pregatiti-va de o noua noapte Techno Insiders plina de energie!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D