BestMusic.ro » Concerte » TEQUILA - 1 milion de fani!

TEQUILA - 1 milion de fani!

TEQUILA - 1 milion de fani!
Club Quantic, Bucuresti
01 Aprilie 2017 // 50-100 Lei LEI

Tequila are 1 milion de fani! Ocazie perfecta sa organizeze cea mai tare petrecere pentru fanii ei... PENTRU TINE!

Hit Yourself si BestMusic te invita din nou sa o vezi LIVE pe cea mai populara vloggerita din Romania si show-ul ei ”Gargauniada Nationala”! Pe 1 Aprilie, de la ora 13:00, Tequila si gargaunii ei petrec in Club Quantic din Bucuresti (Intrarea Grozavesti - langa metrou Politehnica, zona Cotroceni / Leu)

Tequila este un idol al adolescentilor! Un star cu totul diferit de vedetele pe care le promoveaza televiziunile, Bianca Adam si-a castigat 1 MILION de fani datorita umorului, sinceritatii si sketch-urilor ei publicate pe YouTube.

”Gargauniada Nationala” este primul spectacol al unui vlogger roman! Tequila a pregatit un show multimedia original care va surprinde publicul venit la Quantic Club. Show-ul va contine momente de muzica si dans, sketch-uri realizate live, continut video interactiv, stand-up comedy.

La finalul evenimentului fanii care isi achizitioneaza bilete Meet & Greet vor avea sansa unica de a se fotografia cu Tequila. Acest eveniment este singurul la care TEQUILA va participa primavara asta in Bucuresti!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

- Acces General : 50 lei (doar 800 de bilete)

- Supliment Meet & Greet: 100 lei (limitat la 200 de persoane) - valabi alaturi de un bilet de acces cumparat

Parintele sau bunicul care insoteste copilul la acest eveniment are intrarea gratuita! 

 

Un eveniment Hit Yourself si BestMusic
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D