BestMusic.ro » Concerte » The Amsterdams / Coven Clash / Expirat / 16.01

The Amsterdams / Coven Clash / Expirat / 16.01

The Amsterdams / Coven Clash / Expirat / 16.01
Expirat Halele Carol, Bucuresti Strada Doctor Constantin Istrati 1
16 Ianuarie 2019 // 30 LEI

The Amsterdams vin din nou la Expirat. Miercuri 16 ianuarie. Opening act: Coven Clash.

The Amsterdams sunt un grup indie rock/pop infiintat la Bucuresti in 2005. Cu influente din scena alternativa britanica, trupa si-a stabilit rapid un renume printre ascultatorii de gen, sound-ul lor lejer si inovator fiind primit cu entuziasm.

Cu un EP de debut si patru albume de studio in discografie, The Amsterdams au cantat de-a lungul vremii la toate festivalurile importante din tara, alaturi de multe escapade in strainatate in tari precum India, Anglia, Franta, Italia, Austria, Croatia, Spania etc., continuand sa-si rafineze sound-ul si sa exploreze noi drumuri muzicale, adaugand influentelor indie/brit si mai multe elemente electro-pop.

Cel mai recent material de studio al lor este albumul “Eternity for dummies”, lansat in 2016 prin Universal, alaturi de videoclipurile pieselor “Arrows”, “The great fire” si “Girl you're frightened”. In prezent trupa lucreaza la un nou material de studio.

The Amsterdams inseamna:  Andrei Hategan (voce, chitara), Ovidiu Bejan (voice, synth), Andrei Ungureanu (chitara), Dragos Crifca (bass), Gabriel Cioan (tobe).

 

YouTube: https://www.youtube.com/user/TheAmsterdamsTV

Coven Clash este un trio format din Mircea Voloh, Robert Casmirovici si Andrei Constantinescu.

Trupa abordeaza un melanj de garage rock, indie-rock, new-wave punk, stone si lo-fi.

Sound-ul specific al trupei sta in riff-urile agresive de chitara, basul apasat si dreanjul constant provocat de tobe.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.