BestMusic.ro » Concerte » The Date Retro Party la Romexpo

The Date Retro Party la Romexpo

The Date Retro Party la Romexpo
Romexpo, Bucuresti Bd Marasti , nr. 65-67
23 Iulie 2021 // 42-250 LEI

 Cel mai mare retro party the date. Lasa-ma, papa, la party V!

Vineri seara, petrecem impreuna pe cea mai mare scena the date de pana acum la Romexpo.

Vali Barbulescu si Christian Thomson aduc muzica anilor ’80, ’90 intr-o atmosfera inedita de festival.

* INFORMATII IMPORTANTE (Covid 19) :

Accesul la eveniment este permis doar in urmatoarele scenarii :

1. Persoanelor care detin dovada vaccinarii impotriva virusului SARS-CoV-2 si au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

2. Persoanelor care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 90-a zi ulterioara confirmarii infectarii;

3. Persoanelor care au un test RT-PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore;

4. Persoanelor care au un test rapid antigen nu mai vechi de 24 de ore.

Documentele se prezinta in format electronic sau printat impreuna cu cartea de identitate la intrarea in locatie.

Pentru persoanele ce nu se regasesc in unul din scenariile de mai sus, am pregatit un punct de testare, la intrarea in locatie. Se vor folosi teste non-invazive, prelevate din saliva. Pret preferential - 30 RON.

GDPR/Disclaimer

Prin participare la evenimentele organizate de Date Events SRL, va informam ca vor exista profesionisti in locatie care vor efectua fotografii si video-uri in cadrul evenimentelor. Astfel, acestia te vor putea suprinde fie in prim-plan, fie in plan secundar (fundal). Aceste elemente vor fi folosite de catre "iamthedate" si partenerii nostrii pentru a promova evenimentele viitoare si pentru a arata utilizatorilor experienta reala in cadrul evenimentelor de pana acum.

Pentru aceasta, ne bazam in prelucrarea datelor cu caracter personal pe interesul nostru legitim de a oferi clientilor si potentialilor clienti la care ne dorim sa ajungem, o imagine clara asupra modului in care decidem sa organizam evenimentele pentru a sti la ce sa se astepte atunci cand iau decizia de a participa. De asemenea, consideram ca interesul nostru legitim primeaza intrucat te poti astepta in mod rezonabil ca la un asemenea eveniment sa fi fotografiat/filmat, dat fiind natura acestuia si faptul ca in locatie vor fi prezenti profesionisti din domeniul foto-video care vor fi usor de recunoscut.

Am putea sa folosim si imagini de tip stock pentru promovarea evenimentelor viitoare, insa consideram ca nimic nu poate inlocui sentimental real pe care il au oamenii la petrecerile si evenimentele noastre, ceea ce ne ajuta in castigarea increderii eventualilor utilizatori viitori, prin oferirea unei imagini reale a atmosferei.

Materialele foto-video din cadrul evenimentelor vor fi partajate pe retelele de socializare precum si pe site-ul iamthedate.ro si eventual al partenerilor nostri din cadrul evenimentelor.

Daca nu esti de acord cu o asemenea prelucrare, cu parere de rau te informam ca nu vei putea participa la evenimentele noastre, intrucat tehnica digitala disponibila in prezent si eventualele metode folosite pentru a blura respectivele imagini (anonimiza) sunt disproportionate ca eforturi.

* Prin achizitionarea acestui biletelor sau pachetelor, cumparaturii isi asuma ca aduc la fata locului actele doveditoare vaccinarii sau sa se testeze contra cost la punctul special dedicat pentru a participa la eveniment. *Aceste bilete nu sunt transmisibile si nu sunt rambursabile pentru nerespectarea conditiilor sanitare de acces.