BestMusic.ro » Concerte » The Essence of Deliria - concert live Delia la Domeniul Manasia

The Essence of Deliria - concert live Delia la Domeniul Manasia

The Essence of Deliria - concert live Delia la Domeniul Manasia
12 Februarie 2017 // 135 LEI

 Ziua Indragostitilor vine mai devreme la Domeniul Manasia si se anunta plina de surprize!

Veniti sa sarbatorim dragostea in cadrul unuia dintre cele mai apreciate show-uri live din Romania, desfasurat in cadru restrans, ce imbina un performance muzical solo Delia cu efecte vizuale spectaculoase. Welcome to Deliria!

Biletul asigura si participarea la show-ul celui mai in voga DJ al momentului, DJ Vanotek!

In intimitatea conacului veti putea savura un meniu extravagant unic semnat Chef Alexandru Iacob, ce asociaza creativ ingrediente afrodiziace! Pentru detalii despre accesul la bufet, contactati-ne la +40 744 378 888 sau vizitati www.domeniulmanasia.ro.

Si inca ceva! Asiguram transport de la si catre locatie! Pentru detalii sunati la +40 744 378 888 sau vizitati  http://domeniulmanasia.ro/theessenceofdeliria/

„The Essence of Deliria” contureaza o poveste prin fiecare moment. Fara sa va dai seama va va purta printr-un carusel de emoii i de energie, incat parca timpul se va dilata. Pentru ca in esena acest show este despre iubire, dedicam aceasta noua experiena Domeniul Manasia celor care cred ca atunci cand eti indragostit imposibilul devine posibil.

Show-ul live include: efecte speciale, show lasere, grafica din cadrul show-ului de la Sala Palatului, sound live cu rock band & backing vocals.

Concertul se va desfasura in aer liber, in parcul conacului. Accesul la Domeniul Manasia se face incepand cu ora 17:30, iar evenimentul incepe la ora 18:00 cu Vanotek in warm-up.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D