BestMusic.ro » Concerte » The Female Metal Voices Tour 2019 la Bucuresti

The Female Metal Voices Tour 2019 la Bucuresti

The Female Metal Voices Tour 2019 la Bucuresti
Club Quantic, Bucuresti
10 Decembrie 2019 // 89-120 LEI

 LEAVES EYES' (GER) + SIRENIA (NOR) + FOREVER STILL (DEN) + LOST IN GREY (FIN) si KASSOGTHA (SUI) canta la Bucuresti pe 10 decembrie in Quantic Club. Primele 200 de bilete costa doar 89 lei, urmatoarele in presale 109 lei iar la intrare 120. Aceastea se gasesc pe iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea.

La minimum 4 bilete cumparate din aceeasi categorie aveti discount 10%

La minimum 6 bilete cumparate din aceeasi categorie aveti discount 15%

Leaves Eyes' este o formatie cu multinationala, cu membrii din Germania, Norvegia si Finalnda, ce activeaza din 2003, bazele acesteia fiind puse de Liv Kristine si de intregul line-up din Atrocity.

De-a lungul timpului trupa a avut membrii sau a colaborat cu artisti importanti ai scenei metal europene care au cantat in formatii precum Eluveitie, Graveworm, Anathema, Old Man's Child si nu numai.

Temele lirice Leaves' Eyes se bazeaza pe mitologia nordica dar si pe perioada de glorie a vikingilor.

Pana in prezent formatia a lansat sapte albume de studio, cel mai recent fiind Sign of the Dragonhead care a fost oferit publicului pe 12 Ianuarie 2018.

In momentul de fata Leaves' Eyes inseamna:

Alexander Krull - clape

Thorsten Bauer - chitara

Joris Nijenhuis - tobe

Pete Streit - chitara

Elina Siirala - voce

Sirenia vin din Norvegia, bazele formatiei fiind puse de Morten Velend, fost membru Tristania. Din 2001 pana in prezent au la activ 9 albume de studio, cel mai recent fiind Arcane Astral Aeons care a fost lansat pe 26 Octombrie 2018.

Formatia a trecut prin mai multe schimbari de componenta, nucleul totusi ramanand neschimbat, cu Morten Veland si Emmanuelle Zoldan care s-a alaturat formatiei in 2003.

De-a lungul timpului Sirenia a colaborat cu artisti care au facut parte din formatii precum Tiamat, Trail of Tears, Theatre of Tragedy sau Carpathian Forest.

In momentul de fata Sirenia inseamana

Morten Veland - voce, chitara

Jan Erik Soltvedt - chitara

Emmanuelle Zoldan - voce

Nils Courbaron - chitara

Michael Brush - voce

Forever Still vin din Copenhaga si au aproape un deceniu de activitate timp in care au lansat trei EP-uri si doua albume.

Primul material, Tied Down, a fost foarte bine primit de critici cat si de public, fapt ce le-a adus un contract cu Nuclear Blast dar si doua turnee europene alaturi de Lacuna Coil si Children of Bodom.

 

Anul acesta au lansat un nou material, Breathe In Colors.

Lost in Grey este o formatie relativ noua pe scena metalului nordic. Vin din Finlanda, bazele trupei fiind puse in 2013. Abordeaza un symphonic metal cu influente de folk metal pe alocuri. Pana acum au lansat doua album, The Grey Realms si The Waste Land

Kassogtha vin din Elevtia iar pana anul trecut au activat sub numele Deus Ex Machina. Stilul predominant pe care il abordeaza este melodic death metal, insa influentele de progressive sau chiar metalcore se pot resimti si ele in creatiile lor muzicale. Pana in prezent au lansat albumul A New World to Come si EP-ul The Call.

Asphodelia sunt activi din 2016 si vin din Italia. Numele formatiei este preluat din mitologia greaca, reprezentand o floare care se regasea in majoritatea miturilor grecesti ce aveau legatura cu taramul lui Hades.

Albumul de debut, Welcome Apocalypse, a fost lansat in 2018 si le-a adus concerte alaturi de formatii precum Sabaton, Moonspell, Septicflesh sau Arkona.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D