BestMusic.ro » Concerte » The Mission: 1 Mai 2014 in Mamaia Nord

The Mission: 1 Mai 2014 in Mamaia Nord

The Mission: 1 Mai 2014 in Mamaia Nord
Mamaia Nord, Mamaia
01 Mai 2014 // 40 - 250 LEI

 In sufletul oricaruia dintre noi “zace” un 1 Mai. Toi avem un 1 Mai de care ne amintim cu drag, despre care povestim saptamani in sir chiar si dupa ce a luat sfarsit! Cand spui 1 Mai, nu te mai referi la o singura zi, ci la un intreg weekend.

 Obisnuim sa spunem ”aSTA A FOST CEL MAI TARE”, sau sa il comparam cu altele.

Cert este ca a devenit cel mai asteptat weekend din an, pentru tot ce inseamna el! Nerabdarea, pregatirile, prietenii, line-up-ul, mirosul marii, dimineile racoroase, zilele insorite, nopile nedormite, muzica ce nu se opreste nici macar o clipa! Toate acestea si multe alte motive ce difera de la om la om, au facut ca 1 Mai sa devina un “MUST”, ba chiar un al doilea Revelion al anului. Clubberii stiu despre ce vorbim! :)

Aruncam ancora si timp de 3 nopti, albe si instelate, The Mission te invita sa poposesti pe taramul muzicii. Headlinerii acestui an sunt LUCIANO, CARL COX si LOCO DICE. Celor trei li se alatura MIRKO LOKO, ERNESTO FERREYRA, CESAR MERVEILLE, MOLLY, GIANNI CALLIPARI, HASH HENDREX, gAs, JON RUNDELL, ROSARIO INTERNULLO, PAUL RITCH, RADIO SLAVE, ROBERT DIETZ si wAAF.

Si pentru ca se apropie, numaratoarea inversa poate incepe!

 


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D