BestMusic.ro » Concerte » The Mono Jacks acustic @ Backyard Acoustic Season

The Mono Jacks acustic @ Backyard Acoustic Season

The Mono Jacks acustic @ Backyard Acoustic Season
Verde Stop, Bucuresti
03 August 2017 // 30 Lei LEI

Seria de concerte Backyard Acoustic Season revine la Bucuresti cu un nou sezon!

Anul trecut, seria de concerte Backyard Acoustic Season a adus laolalta 16 artisti si formatii in opt concerte acustice pe timp de vara intr-un spatiu urban alternativ din inima Bucurestiului. In acest an, conceptul Backyard Acoustic Season se extinde, noi serii de concerte urmand sa aiba loc la Timisoara si la Oradea; in acelasi timp, seria continua si la Bucuresti incepand cu data de joi, 29 iunie, intr-un nou spatiu: Verde Stop (str. Barbu Vacarescu nr. 162-164)! Biletele vor fi puse in vanzare prin reteaua iabilet.ro.

Backyard Acoustic Season la Bucuresti va avea loc in serile de joi, din doua in doua saptamani, la Verde Stop iar programul concertelor este urmatorul:

- 29 iunie: Implant Pentru Refuz

- 6 iulie: Ada Milea & Alexander Balanescu 

- 20 iulie: Travka

- 3 august: The Mono Jacks

- 17 august: Robin and the Backstabbers

- 31 august: byron

- 14 septembrie: Coma

Biletele costa 30 de lei in avans (40 de lei in seara concertelor, la intrare) si sunt disponibile in reteaua www.iabilet.ro.

Vor fi anuntati in perioada urmatoare si artistii invitati care vor completa lineup-ul datelor anuntate.

Urmariti cele mai noi informatii despre seria de concerte pe pagina de Facebook Backyard Acoustic Season: http://fb.com/AcousticSeason.ro!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.