BestMusic.ro » Concerte » The Mono Jacks concerteaza Unplugged la Bucuresti

The Mono Jacks concerteaza Unplugged la Bucuresti

The Mono Jacks concerteaza Unplugged la Bucuresti
Bucuresti, Bucuresti
24 Martie 2017 // 30 Lei LEI

Turneul cu patru capi de afis Overground Elements debuteaza pe 17 februarie. Alaturi de byron, Travka si Robin and the Backstabbers, cei de la The Mono Jacks vor concerta prin rotatie in tara, ajungand in Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara. In turneu, The Mono Jacks vor reduce la minim „galagia” de pe scena, propunand o interpretare unplugged, esentializata si „raw”, intr-o ambianta calda propice pentru descoperirea povestilor din spatele muzicii.

Programul turneului Overground Elements / The Mono Jacks unplugged este dupa cum urmeaza: 

- 17 februarie, Cluj, /Form Space (al. Stadionului nr. 2) 

- 10 martie, Iasi, Fratelli Lounge & Club (str. Palas nr. 5D) 

- 24 martie, Bucuresti, Fratelli Lounge & Club (str. Glodeni nr. 1-3)

- 7 aprilie, Timisoara, Fratelli Lounge & Club (bd. Corneliu Coposu nr. 1)

The Mono Jacks sunt o colectie de ganduri si emotii puse pe note. Vei simti asta cu usurinta daca ajungi la un concert de-al lor si probabil ca vei remarca si ca in spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te framanta invariabil. Trupa fondata de Doru Trascau in 2008 a lansat pana acum un album si doua EP-uri, primite cu entuziasm de public, si a adunat o bogata experienta de live atat in cluburi cat si la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania. Cel mai nou single, „Un sfert de secunda”, se va regasi pe viitorul album de studio la care trupa lucreaza in prezent.

The Mono Jacks – Drumul (official video)

https://youtu.be/hq-MHfZtiQw

Haideti asadar la concertele The Mono Jacks unplugged din turneul Overground Elements! Biletele sunt in vanzare in retelele www.iabilet.ro

http://fb.com/themonojacks

http://instagram.com/themonojacks

http://elements.overground.ro

 

INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D