BestMusic.ro » Concerte » The Mono Jacks livestreaming, Concert aniversar Gloria

The Mono Jacks livestreaming, Concert aniversar Gloria

The Mono Jacks livestreaming, Concert aniversar Gloria
Europe
03 Februarie 2021 // 45-75 LEI

 Pe 3 februarie, trupa The Mono Jacks va sustine un concert pe scena clubului Expirat din Bucuresti, care va fi transmis in direct pe platforma de streaming online, Streamerse (streamerse.net). Evenimentul va marca aniversarea unui an de la lansarea celui mai recent album al trupei - Gloria.

Veti primi datele de logare ulterior, pe adresa de e-mail folosita la plasarea comenzii.

Anul trecut, pe 8 februarie 2020, The Mono Jacks lansau al treilea album din cariera printr-un concert sold out la Arenele Romane din Bucuresti. A urmat un turneu national de promovare, intrerupt insa de pandemie.

Concertul de pe 3 februarie va sarbatori un an de la lansarea ”Gloria” si va cuprinde un playlist special, aniversar. Evenimentul se va transmite in direct incepand cu ora 21.00, pe platforma streamerse.net si va putea fi vizionat din toate colturile lumii. 

”A trecut un an de la concertul de lansare a albumului Gloria cand 2000 de oameni au cantat impreuna cu noi la Arenele Romane. Pentru multi dintre fanii nostri acela a fost ultimul concert live la care au participat inainte sa inceapa toata nebunia, iar pentru noi amintirea acelei zile a fost un adevarat medicament in lunile de lockdown. Asa ca e o mare bucurie sa revenim toti 4  pe scena si sa cantam piesele de pe Gloria. Chiar daca fanii nostri vor fi acasa si se vor bucura de concert in fata televizorului sau a laptop-ului ii vom simti la fel de aprope ca anul trecut la Arene” declara Doru Trascau, solistul The Mono Jacks.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D