BestMusic.ro » Concerte » The Motans - Grand Concert la Arenele Romane

The Motans - Grand Concert la Arenele Romane

The Motans - Grand Concert la Arenele Romane
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
31 Mai 2019 // 69-149 LEI

The Motans va asteapta vineri pe 31 mai de la ora 19:00 pentru primul mare show al trupei la Arenele Romane! Sub titlulatura "Grand Concert" fanii sunt asteptati pentru a se bucura de un show total cu multe surprize, un show unic cu un concept suprarealist. Primele 300 de bilete au pret special.

Show suprarealist, primul concert de anvergura, un adevarat spectacol de lumini i proiecii. Acestea sunt premisele celui mai grandios concert pe care The Motans il pregatete pentru toi fanii, dar i pentru cei care ii doresc sa ia parte la un show unic. Evenimentul “The Motans Grand Concert” care va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane din Bucureti, va fi unul plin de surprize, emoii i elemente inedite, propunandu-i sa creeze o punte intre arta i societate, intre fantezie i realitate.

 Din playlist nu vor lipsi piesa de debut „Versus" care a devenit un adevarat fenomen pe piaa muzicala, „Inainte Sa Ne Fi Nascut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarata piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizari pe YouTube. The Motans a reuit de-a lungul timpului sa creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii i a versurilor, dar i a imaginilor pe care le impletete perfect, daruind experiene in care oricine se poate regasi

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

 - earlybird: 149 lei Cat A, 109 lei Cat B, 69 lei Cat C+ 5 lei taxe de ticketing

- presale: 169 lei Cat A, 129 lei Cat B, 89 lei Cat C + 5 lei taxe de ticketing

- la intrare: 190 lei cat A, 150 lei Cat B, 100 lei Cat C

 Posesorii de bilete la categoria A primesc bratara textila cu aristul, poster color si acce in locatie cu 30 de minute mai devreme. Posesorii de bilete la categoria B primesc bratara textila cu artistul.

 Oferta earlybird este valabila pentru primele 300 de bilete.

 Categoria A - cu loc pe scaun in sectoarele K si E

Categoria B - fara loc, in fata scenei

Categoria C in spatele categoriei B, fara loc sau cu loc in arena (mai putin in sectoarele K si E)

 La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

 * Copiii cu varsta sub 7 ani au acces gratuit doar in categoriile B si C  si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

* Locurile pe scaune in categoria A si C se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate

* Concertul are loc in aer liber. Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert.

* Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar insotite de un adult posesor de bilet valabil

 Un eveniment BestMusic Live Concerts si Global Events