BestMusic.ro » Concerte » The Temper Trap din Australia concerteaza pe 21 februarie la Bucuresti

The Temper Trap din Australia concerteaza pe 21 februarie la Bucuresti

The Temper Trap din Australia concerteaza pe 21 februarie la Bucuresti
Club Fratelli, Bucuresti Str. Glodeni, nr. 1-3
21 Februarie 2017 // 140-210 LEI

Australienii de la The Temper Trap sustin primul lor concertin Romania pe 21 februarie 2017,in Fratelli Studios din Bucuresti (str. Glodeni 1-3). Trupa se afla in plin turneu de promovare a noului lor album, Thick as Thieves, lansatin 2016. Biletele s-au pus dejain vanzarein avans prin reteaua www.iabilet.ro. 

Pe langa Bucuresti, turneul international The Temper Trap cuprinde alte orase mari precum Melbourne, Londra, Berlin, Viena, Milano, Paris, Lisabona si Cape Town. „Sweet Disposition”, piesa cu care trupa s-a lansatin 2009 si care-a propulsat-oin topurile mondiale, a strans panain prezent peste 27 de milioane de vizualizari pe YouTube.

The Temper Trap – Sweet Disposition (official video)https://youtu.be/jxKjOOR9sPU

The Temper Trap au cantatin deschiderea turneelor internationale Coldplay si Rolling Stones, au fost prezenti la mari festivaluri precum Glastonbury, Lollapalooza si Coachella, si au fost nominalizatiin 2011 la prestigioasele BRIT Awards pentru cel mai bun artist nou international.Infiintatiin 2005 la Melbourne,in Australia, si stabiliti ulteriorin Regatul Unit, The Temper Trap se afla acumin turneul de promovare al celui mai nou album, Thick as Thieves.

Lansat in 2016 si ocupand locul 1in topul australian ARIAin saptamana lansarii, noul album este o piatra de hotar pentru formatie, marcand revenirea la un sound axat pe chitarain care se mentin, totusi, elemente ale experimentelor sonore de pana acum. 

The Temper Trap – Fall Together (official video)https://youtu.be/oop2g5p1lIs

 Nu ratati asadar ocazia de a-i ascultain premiera pe The Temper Trapin Romania! Concertul va avea loc marti, 21 februarie, la Fratelli Studios din Bucuresti.

Biletele pentru concert pot fi comandate online pe www.iabilet.ro. De asemenea, biletele sunt pusein vanzare siin cadrul agentiilor Perfect Tour, dar pot fi achizitionate si de la Cafe Deko, Club Vintage, Beraria H, Hard Rock Cafe, Club Quantic, standul de bilete de la statia de metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), din magazinele Muzica, Uman, Senia, IQ BOX si Say Shop.