BestMusic.ro » Concerte » Timisoara: Concert acustic byron pe 14 august - Backyard Acoustic Season

Timisoara: Concert acustic byron pe 14 august - Backyard Acoustic Season

Timisoara: Concert acustic byron pe 14 august - Backyard Acoustic Season
Faber, Timișoara, Timisoara
14 August 2020 // 100-150 LEI

 Trupa byron canta acustic pe 14 august in curtea Faber din Timisoara.

Vineri, 14 august 2020

Open doors: 20:00 • Live: 21:00

Faber– in aer liber, pe terasa

Seria de concerte acustice, Backyard Acoustic Season, revine la Timisoara, in curtea FABER, intr-un format reconsiderat si adaptat situatiei si locului, renuntand la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrans si respectand toate normele de distantare in vigoare. Primul concert din serie are loc vineri, 14 august incepand cu ora 21.00 si ii are invitati pe cei de la byron.

Biletele vor putea fi achizitionate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro in pachete de 2 sau 3 locuri.

Organizatorii  anunta o serie de reguli care trebuie respectate in timpul evenimentelor:

• Trupa va concerta pe terasa, in aer liber. Concertul va fi acustic.

• Spatiul de pe terasa este optimizat in asa fel incat toate locurile sa aiba vizibilitate buna la scena din orice unghi. Scaunele sunt distantate conform cu legislatia in vigoare, asa ca te rugam sa respecti locul inscris pe bilet, sa nu te ridici de pe scaun in timpul concertului pentru alte motive decat drumul la bar sau la toaleta si sa nu muti mesele si scaunele.

• Te vei bucura de experienta de la locul tau la, predefinit, pe care ti-l vei putea alege atunci cand cumperi biletul. Nu vor exista bilete in picioare sau fara loc.

• Biletele se vor putea achizitiona pe pachete cu locuri pentru 2 sau 3. Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, asa ca te incurajam sa faci din Backyard-urile de azi o experienta de grup.

• Vom respecta cu strictete orele de open doors si orele de incepere si incheiere a concertului, asa ca te rugam mult sa ajungi la timp pentru a ne ajuta sa gestionam in siguranta fluxul de acces, procedurile de dezinfectare si igienizare ale spatiului si programul de eveniment.

• Te rugam sa respecti la randul tau toate normele in vigoare, sa porti masca si sa respecti distanta de minim 1.5 metri pe parcurul evenimentului si sa ai grija de tine si de cei din jur.

• Te rugam sa fii alaturi de noi. Depunem un efort comun pentru repornirea industriei live. Prezenta ta la un Backyard inseamna mai mult, acum, decat a insemnat vreodata. Vom face tot ce putem ca experienta sa fie una cat mai buna in conditiile date. Si suntem siguri ca pe parcurs, va fi din ce in ce mai bine.

byron canta rock cu influente diverse, s-au infiintat in 2006 si au lansat de atunci 6 albume de studio si trei DVD-uri live. Sunt obisnuiti sa cante atat pe scene mari de festival in fata a mii de spectatori cat si wireless, neamplificat, pentru o mana de oameni, au filmat un concert in Salina Turda (la 100 de metri adancime) pentru ca era o provocare de neratat si au compus coloana sonora pentru un serial original HBO Romania. Din cand in cand fac concerte de improvizatie 100% (seria Impromptu) si in decembrie 2014 au filmat la Teatrul National din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfara militara si un cor de elevi, a carui lansare pe DVD a fost sustinuta printr-un scurt turneu de proiectii in cinematografe. Cel mai recent disc, „Eternal Return”, a fost inregistrat in High Resolution la Dublin in celebrele studiouri Windmill Lane si masterizat la Londra la Abbey Road.

La sfarsitul anului 2016, trupa a sustinut un turneu national pentru sarbatorirea a 10 ani de activitate, concertul de la Bucuresti fiind filmat si difuzat de Televiziunea Nationala. Inceputul lui 2017 a adus cu el cate un album propriu de studio de la fiecare membru al trupei (plus sunetistul), cele cinci materiale fiind reunite in proiectul comun „Solo Together”.

Primul single lansat in 2018, "Anima", este una dintre piesele compuse de catre formatie in songwriting session-ul avut la Transylvania Guesthouses in Cincsor, piese care se regasesc pe noul album de studio byron, compus in totalitate in limba romana si lansat in noiembrie 2019. „Noua” este un album despre noi, despre Romania, dedicat noua. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranti dar si despre noi, cei ramasi acasa. Un album despre inconstientul colectiv, despre taceri si mersul nostru zilnic pe ata.

FABER este un proiect pentru comunitatea creativa, unul care isi propune sa conecteze intreaga Europa la industriile si actiunile locale orientate spre puterea creativa, inovatie si dezvoltare durabila a comunitatilor locale;

FABER isi propune sa faciliteze dezvoltarea mediului creativ din Timisoara prin oferirea unor spatii de lucru contemporane, unui atelier de prototipare, spatii de intalnire si evenimente si un spatiu de bistro, cu accent pe colaborare, educatie continua, dezvoltarea competentelor si a comunitatii, gestionarea creativitatii si management cultural;

FABER este o cladire de pe Bega, ce face parte de ceva timp din povestea Timisoarei; o cladire ce a apartinut Fabricilor Unite de Ulei si Sapun din 1844, apoi Fabricii Lumina in 1948, iar in istoria recenta, Fabricii Azur; o cladire ce ne  apartine, in care investim cu multa energie si cu convingerea ca ceea ce facem este relevant la scara  orasului!

Biletele vor putea fi achizitionate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro.

Recomandam cu tarie sa va achizitionati biletele online, pentru a evita neplaceri legate de disponibilitatea locurilor sau formarea cozilor la intrare.

Pachetele de bilete si preturile sunt urmatoarele:

• Masa pentru doi (2 x bilete la 50 lei)- 100 de lei

• In Between (3 x bilete la 50 de lei )- 150 de lei

E foarte important sa stii ca nu avem posibilitatea, in conditiile actuale, de a vinde bilete fara loc la masa / in picioare.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D