BestMusic.ro » Concerte » TIMPURI NOI: un concert Perfect pe 16 ianuarie

TIMPURI NOI: un concert Perfect pe 16 ianuarie

TIMPURI NOI: un concert Perfect pe 16 ianuarie
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
16 Ianuarie 2014 // 30 LEI

BestMusic si METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe, joi, 16 ianuarie 2014, la ora 21:00, sa incepi noul an PERFECT  cu una dintre cele mai longevive trupe de rock romanesti, Timpuri Noi ! Invitati speciali:  Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran si Varu’ Maftei!

Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid!

Timpuri NOI inseamna: Dan Iliescu (chitara, voce), Felix Sfura (tobe) si Sabin Penea (bass, vioara). De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri NOI in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, Dan Iliescu si-a asumat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata in urma cu cateva decenii.... Pentru cei care nu stiu inca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata...iar lista poate continua, cu doar cateva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de catre Timpuri Noi.

Biletele pentru concertul Bestmusic cu TIMPURI NOI din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 30 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori).

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts – www.bestmusic.ro

Parteneri media: Realitatea.NET, Libertatea, Magic FM, METALHEAD.ro, Bestmusic.ro, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele.ro, eva.ro, Urban.ro, Zonga, trilulilu.ro, cinemagia.ro, Iconcert, InOras.ro si PORT.ro
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D