BestMusic.ro » Concerte » Tribut Pink Floyd cu Speak Floyd la Doors Club

Tribut Pink Floyd cu Speak Floyd la Doors Club

Tribut Pink Floyd cu Speak Floyd la Doors Club
Doors, Constanta
26 Februarie 2017 // 55 Lei LEI

Pe 26 februarie, ora 20:00, Doors Club va da intalnire cu SPEAK FLOYD - prima trupa tribute-band Pink Floyd din Romania (si deocamdata singura). 

Formatia Speak Floyd s-a infiintat in ianuarie 2010, la Cluj avand in componenta muzicieni cu experienta si care, din pasiune pentru muzica formatiei Pink Floyd, au pus la cale un proiect ce s-a dovedit a fi de mare inspiratie si succes in randul ascultatorilor de muzica de calitate din Romania.

Avand in vedere misiunea extraodinar de importanta pe care si-au asumat-o atunci cand au pornit acest proeict, membrii trupei Speak Floyd si-au luat rolul in serios si s-au concentrat asupra repetitiilor si a interpretarii fara cusur a celor mai importante piese ale maestrilor muzicii progresive, Pink Floyd. Dupa o perioada de circa 6 luni, timp in care au avut loc repetitii zilnice si o definire a repertoriului de interpretat, trupa Speak Floyd debuteaza la Motor Bike Party de la Bacau, unde creeaza o mare surpriza. Toate concertele Speak Floyd care au urmat au trezit un amplu interes la public, in special la cel tanar (16-25 ani), lucru extrem de interesant si de imbucurator pentru o societate care parea a fi condamnata la autodistrugere prin perpetuarea non-valorilor. Dupa 30-35 de ani, muzica celor de la Pink Floyd este in continuare savurata de un public numeros, ceea ce a facut ca toate concertele tribute-bandului Speak Floyd sa se desfasoare pana acum cu casa inchisa. Speak Floyd a concertat in multe orase din tara, dar si in strainatate.

Componenta grupului Speak Floyd este urmatoarea: David Bryan - voce; Sandy Deac - clape, voce, acoustic & electric guitars, lap steel guitar; Kovacs "Kovi" Laszlo - electric & acoustic guitars; Razvan "Vava" Rotis – tobe si percutie; Kolumban Zoli - bas; Edi Raita - clape; Lazar Rudy – saxofon.

Prestatiile de exceptie pe care le realizeaza membrii formatiei Speak Floyd cand apar pe scena, atentia si seriozitatea cu care abordeaza fiecare piesa, precum si proiectele de viitor la care lucreaza membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care speram sa se poata bucura cat mai multi iubitori de muzica buna din Romania si, de ce nu, si din alte tari. Mult succes, and Speak Floyd!