BestMusic.ro » Concerte » Trooper - Simfonic 28

Trooper - Simfonic 28

Trooper - Simfonic 28
Sala Palatului, Bucuresti
19 Noiembrie 2023 // 82,76 LEI

 Trooper va marca 28 de ani de activitate printr-un concert grandios - Trooper Simfonic.

 
Cele mai iubite piese ale formatiei vor rasuna in ziua de 19 noiembrie 2023, de pe scena Salii Palatului, intr-o varianta acompaniata de o orchestra formata din 50 de persoane.
 
Trooper au avut primul proiect simfonic in 2009, cu ocazia lansarii albumului "Vlad Tepes - Poemele Valahiei", insa intr-o formula mult mai restransa.
Coiotu' a declarat: "Este cel mai important concert Trooper pe care l-am pus in scena in toti anii de cariera. De 13 ani incercam sa aducem in fata voastra proiectul Trooper Simfonic, iar acum asteptarea a luat final. O sa fie o seara grandioasa pentru toti cei care vor participa la eveniment. Ne-am propus sa il filmam si sa il inregistram, ca sa ne asiguram ca acest moment extraordinar din istoria Trooper va ramane mereu cu noi. Sper sa ne fiti alaturi si de data asta - pentru cel mai ambitios proiect de pana acum."
 
Trooper:
Alin “Coiotu’” Dinca - voce
Aurelian "Balaurul" Dinca - chitara
Ionut "Oscar" Radulescu - bass
Cristian Oftez - chitara
Ionut "John" Covalciuc - tobe
 
Trooper a lansat 10 albume de studio, a cantat pentru mai mult de 900.000 de oameni, in peste 900 de concerte, si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Sepultura, Prodigy etc.
 
 
 
 
Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
 
 
 

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram