BestMusic.ro » Concerte » Tudor Gheorghe - Degeaba 30

Tudor Gheorghe - Degeaba 30

Tudor Gheorghe - Degeaba 30
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
21 Decembrie 2019 // 175-250 LEI

 Accesul in sala de spectacol este permis pana la ora 19:10. Dupa inceperea spectacolului locurile nu mai sunt valabile. VA RUGAM SA LUATI IN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT SI LOCURILE REDUSE DE PARCARE DIN ZONA SALII. 

Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg. 

Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai in cazul amanarii sau anularii spectacolului. NU SE FAC EXCEPTII.

Pe 21 decembrie, la Sala Palatului, de la ora 19:00, Maestrul revine, dupa 2 ani de pauza, cu „DEGEABA 30”. Anul trecut, a decis ca acest spectacol sa nu aiba loc. Tudor Gheorghe revine cu spectacol nou in proportie de 70% „strigatul de disperare al unui intreg popor batjocorit de noua nomenclatura a comunismului cu fata capitalista, intr-un timp istoric numit eufemistic tranzitie”.

„DEGEABA 30” este, probabil, cel mai complex, cel mai complet si cel mai dramatic mesaj social exprimat pe o scena de la revolutie incoace. El are la baza un concert mai vechi al lui Tudor Gheorghe, intitulat "Mie-mi pasa", realizat in memoria martirilor de la Timisoara si a tuturor victimelor revolutiei din decembrie 1989.

Si reflectam si sa reactionam in consecinta, daca suntem vii. Dostoievski spunea: „Cat esti viu, totul e in puterea ta”. Ne-au biruit oare grijile, nevoile, oboseala, dezamagirea? Am facut intotdeauna ce trebuia? Numai altii sunt de vina? Atunci degeaba ne mai numim oameni, ca nu suntem demni de acest nume. Ne-am slabanogit, cu toata desteptaciunea si vorbaria de parada... Facem umbra pamantului degeaba?! Tudor Gheorghe are speranta ca cineva va invata din greselile noastre. Asadar, n-ar fi chiar degeaba!

Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D