BestMusic.ro » Concerte » Urma, 'Wild Wild East' pe 17 Octombrie in Club Control din Bucuresti

Urma, 'Wild Wild East' pe 17 Octombrie in Club Control din Bucuresti

Urma, 'Wild Wild East' pe 17 Octombrie in Club Control din Bucuresti
Club Control, Bucuresti Str. Constantin Mille, nr. 4
17 Octombrie 2019 // 40 LEI

 Sezonul BT Live 2019-2020 propune o editie ce reuneste un numar de 4 showcase-uri care surprind trupele protagoniste intr-o lumina mai putin obisnuita, cu totul speciala: BT Live Limited Edition.

Artistii cooptati in seria BT Live Limited Edition sunt o parte dintre cei care au introdus si conturat curentul alternative rock in peisajul sonor romanesc in perioada anilor 2000 si care nu inceteaza sa se reinventeze si sa cucereasca generatii la rand de ascultatori.
 
Trupa care deschide aceasta noua serie este URMA, un colectiv de artisti coagulat in jurul solistului Mani Gutau, care s-a facut remarcat inca de la inceputuri printr-o muzicalitate hipnotizanta, prin imbogatirea sound-ului alternativ cu sonoritatile calde ale unor instrumente precum fluierul, saxofonul, trompeta, percutia & congas, dar si prin implicarea in numeroase proiecte care au avut ca scop trezirea constiintei sociale.
Pentru concertul de pe 17 octombrie din cadrul BT Live Limited Edition, URMA revine pe scena din Control cu un instrument specific spatiului balcanic – tambalul – si propune o fuzionare a pieselor indragite de public cu aceste noi vibratii specifice meleagurilor din care trupa isi hraneste radacinile si isi gaseste inspiratia.
 
Trupa URMA a prins contur la Cluj-Napoca in 2003, a avut o activitate concertistica intensa atat la nivel national cat si intenational, a adus la lumina patru albume - Nomad Rhymes (2004), Anger as a Gift (2005), Trend Off (2007), Lost End Found (2013) - si pregateste materialele pentru un nou disc intitulat inima!ism.
„Terminus”, „All Wrong” si „Cine iubeste si lasa” incluse pe albumul Lost End Found, sunt hit-urile cu sute de mii de vizualizari pe YouTube si mii de difuzari pe radio, care au fascinat sali pline ani buni si ale caror refrene sunt fredonate cu patos la fiecare revenire pe scena a formatiei.
 
Odata cu fiecare concert, URMA ne dezvaluie o noua poveste, un nou line-up, un nou concept de show, purtandu-ne de la o cantare intr-o locatie neasteptata precum o sala de cinema, scena Ateneului Roman sau o cladire de patrimoniu aflata in pericol, la concerte cu o tematica inedita, cu un invitat special sau cu un scop umanitar.
 
www.facebook.com/urmabook
www.urma.ro
soundcloud.com/urmacloud
youtube.com/urmachannel
vimeo.com/channels/urma
 
Open doors: 20:30h
Show: 21.00h
Facebook event: www.facebook.com/events/2503665256521771
 
Dovedind ca are cea mai dinamica si non-conformista abordare de pe piata bancara, Banca Transilvania a sprijinit cultura alternativa nationala prin promovarea creatiilor muzicale din cele mai diverse genuri si a performance-urile sub umbrela BT Live.
 
Banca Transilvania a ajutat astfel artistii authtoni sa isi poarte muzica prin toate colturile tarii, atat prin prezenta la cele mai importante festivaluri autohtone, cat si pe calea undelor radio, dar si pe scenele cluburilor Control (Bucuresti) si Form Space (Cluj), prin initiativa BT Live care acopera o mare varietate de stiluri si stadii de notorietate artistica.
 
www.facebook.com/clubcontrol/
www.control-club.ro
www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.