BestMusic.ro » Concerte » VRTW Artists pres. Taraf de Caliu & UFe la Expirat Halele Carol pe 13 aprilie

VRTW Artists pres. Taraf de Caliu & UFe la Expirat Halele Carol pe 13 aprilie

VRTW Artists pres. Taraf de Caliu & UFe la Expirat Halele Carol pe 13 aprilie
Expirat Halele Carol, Bucuresti
13 Aprilie 2017 // 30 Lei LEI

Din 1991, anul cand muzica lor a inceput sa cucereasca Europa de Vest, pana in prezent, muzicienii din Clejani au concertat aproape in toate continentele lumii, in metropole precum Tokyo, Singapore, Paris, New York, Los Angeles, Istanbul sau Londra. Printre fanii lor declarati se numara Yehudi Menuhin, Kronos Quartet (cu care au cantat si inregistrat), actorul Johnny Depp (alaturi de care au aparut in filmul "The Man Who Cried") sau Yohji Yamamoto, renumitul designer de moda.  in anul 2002, muzicienii au primit premiul BBC World Music pentru cel mai bun grup din Europa si Orientul Mijlociu.

Lautarii din Clejani sunt probabil printre cei mai inspirati si inflacarati lautari din Romania, stilul muzical exuberant al regiunii sudului lor natal i-a stimulat cu siguranta in aceasta privinta. Taraf de Caliu aduce impreuna legende ale muzicii lautaresti, membri fondatori ai binecunoscutului Taraf de Haidouks: Gheorghe „Caliu” Anghel (vioara), Viorica Rudareasa (voce), Marius Manole (acordeon), Viorel Vlad (contrabas), Ninel Basaru (tambal).

Taraf de Haidouks live la Radio Guerrilla: http://y2u.be/6qmSp4BF3-k

UFe se manifesta artistic printr-o explozie de genuri si influente muzicale diverse care i-au conturat, de-a lungul timpului, un stil propriu, greu de incadrat in sertarele categorisirilor muzicale. De la ritmurile ancestrale ale Africii si sunetele tropicale ale Americii Latine, pana la jazz si beaturi de funk, UFe este unul dintre cei mai experimentati curatori de vinyluri din Romania. Repertoriul sau vast ne va purta intr-o calatorie extatica a muzicii popoarelor.

Mixcloud: https://www.mixcloud.com/ufe/

SoundCloud: https://soundcloud.com/ufe

RSVP: www.facebook.com/events/1862741167316214/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D