BestMusic.ro » Concerte » VUNK - CAMELEOM Concert Simfonic - Dirijor George Natsis

VUNK - CAMELEOM Concert Simfonic - Dirijor George Natsis

VUNK - CAMELEOM Concert Simfonic - Dirijor George Natsis
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
24 Mai 2018 // 70-160 LEI

Cameleonul are calitatea de a nu fi in stare sa-i ascunda ce simte. Ii schimba culoarea in funcie de mediul i starea pe care o are. Nu este o dedublare, este o exprimare sincera, necontrolata.

CAMELEOM este un hibrid intre cameleon i om, o specie noua de oameni, idenitificata de noi. Acetia sunt cei care nu se mint, care ii asuma cine sunt, cu toate defectele, grijile, temerile, sentimentele de vina, cu speranele i dorinele lor. Sunt oameni care nu se ascund i nu se mai tem sa fie judecai de catre ceilali.

Ca ei suntem muli, suntem toi!

CAMELEOM este Concertul Simfonic Rock VUNK i este cel mai mare concert al trupei VUNK in 2018.

Te invitam sa iei parte la naterea unei noi specii de oameni i sa asculi cele mai bune piese VUNK reinterpetate cu orchestra simfonica, in primul concert VUNK la Arenele Romane.

50 de oameni pe scena, cateva mii in public, o singura voce. A noastra, a tuturor.

Asculta-i sufletul.

tim ca in mini-vacana asta o sa ai multe cheltuieli, aa ca uite ce-i propunem:

Mergi la mare, dar te ateptam i la spectacolul nostru din 24 mai, aa ca ii facem un discount #VUNKtastic pentru zilele astea, daca vrei sa-i cumperi bilet la “CAMELEOM”, concertul nostru simfonic rock, de la Arenele Romane: unu’ mai ieftin:)

In perioada 27 aprilie - 1 mai orice bilet cumparat la concertul CAMELEOM beneficiaza de o reducere de 15%

PS: Daca ai mai fost la concertele noastre, tii ca facem totul ca sa te surprindem i de data asta:)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.