BestMusic.ro » Concerte » VUNK - DEJA VU

VUNK - DEJA VU

VUNK - DEJA VU
Sala Polivalenta, Bucuresti Calea Piscului, nr. 10
16 Octombrie 2019 // 39-203 LEI

"In toamna lui 1999 lansam primul nostru album, “Voyeur”, intr-un club aflat in subsolul unei cladiri din centrul vechi. “Noi o scoatem la capat”, “Langa inima mea vine inima ta”, “Fermecata danseaza” au fost cantate acolo, pentru prima data.

In toamna lui 2019, 20 de ani mai tarziu, sarbatorim, retraim si reinventam Visul nostru! Patru baieti, pasionati de muzica si de a schimba lumea prin muzica si cuvinte pun in scena spectacolul " VUNK - DEJA VU, 16 octombrie, Sala Polivalenta “.

Polivalenta, locul celor mai spectaculoase si inovatoare concerte VUNK si ale industriei din Romania, este din nou locul in care aducem viitorul inapoi. Cei din Universul VUNK stiu ce inseamna asta, deja:)

Viitorul este prietenul cel mai bun al celor care viseaza, iar noi nu ne-am oprit niciodata din asta. Visam cu ochii deschisi, chiar daca, uneori, nu ne-a iesit tot ce ne-am dorit. Mergem mereu inainte

Va invitam sa ne inspiram reciproc, sa ne incarcam cu energia si bucuria fiecaruia dintre noi toti care vom fi acolo, sa construim inca o amintire memorabila, sa ne dam puteri ca suntem multi cei care visam cu ochii deschisi, sa fim noi insine si sa visam impreuna.

Atat de simplu si pe atat de impoortant:)

Noi, 

VUNK.”
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D