BestMusic.ro » Concerte » We Will Rock You

We Will Rock You

We Will Rock You
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
10 Aprilie 2019 // 250-60 LEI

Musicalul creat de trupa QUEEN si scris de Ben Elton, o poveste despre puterea extraordinara a muzicii i a dragostei intr-o lume a viitorului, se joaca de 15 ani cu mare succes in toata lumea. Pentru prima data in Romania "We Will Rock You", "We are the Champions", "Bohemian Rhapsody" si celelalte superhituri Queen,  se vor auzi in producia romaneasca a musicalului care va fi lansat in aprilie 2019 la Bucuresti intr-o senzationala punere in scena in regia lui Razvan Mazilu.

Preturi speciale la bilete in oferta earlybird pana pe 9 decembrie!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

 Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D