BestMusic.ro » Concerte » Zoli TOTH SENZATII tari la Alba Iulia

Zoli TOTH SENZATII tari la Alba Iulia

Zoli TOTH  SENZATII tari la Alba Iulia
Alba- Iulia
25 August 2017 // - LEI

Vineri, 25 august, la Alba Iulia, in cadrul festivalului “Dilema Veche” Zoli TOTH prezinta SENZATII, cel mai nou show de muzica industriala din Romania.

SENZATII este un proiect de shownou, premium, care combina sonoritati industrialeproduse din lovirea energica a nicovalelor, cuvelor de inox si a butoaielor de metal cu cele calde rezultate din acompaniamentul orchestrei simfonice  si cu sound-ul modern, electro, al sintetizatoarelor. Miscarea scenica, efectele speciale cu apa, foc, sau CO2, designul de lumini si efectele video sunt de asemenea ingrediente importante combinate cu maiestrie de showman-ul Zoli TOTH. 

Zoli TOTHeste promotorul muzicii neconventionale in Romania, pe care o dezvolta inca din anul 1997, cu o experienta de 15 ani alaturi de trupa Sistem,dar si cu participari multiple la Festivalul “George Enescu” in calitate de solist de muzica clasica. Zoli a hotarat sa aduca la un loc cele doua perioadecontrastante din cariera luisi sa creeze SENZATII - proiectul care duce batutul la butoaiela nivelul urmator.

“Recitalul de la Alba Iulia este unul aparte, special pregatit pentru acest festival.  Are o durata de 75 de minute cu piese orchestrate si cantate in premiera absoluta aici. Orchestra de coarde s-a integrat perfect in gasca celor 5 nebuni din Zoli TOTH Project. Presimt ca va fi un show memorabil.”

Zoli TOTH Project este alcatuit din Bogdan Pop (percutie), Irina Radulescu(percutie), Iulia Bandila(vioara), Mihail Grigore(violoncel) si Zoli TOTH(percutie). Muzica este compusa de Zoli TOTH si George Calin, designul de lumini a fost creat de Alin Popa iar sunetul este pastorit de Tibi Cristian Ion.

Festivalul “Dilema Veche” se afla la a VI a editie iar Zoli TOTH este pentru a doua oara invitat al acestui important eveniment. Show-ul se va desfasura vineri, 25 august, incepand cu orele 21:00 pe scena din Piata Cetatii. Intrarea este libera.

Credit foto Petru Ivu