BestMusic.ro » Connect-R » Connect-R: De multe ori sunt scarbit de multa superficialitate in industria muzicala

Connect-R: De multe ori sunt scarbit de multa superficialitate in industria muzicala

Connect-R: De multe ori sunt scarbit de multa superficialitate in industria muzicala

Invitatul Andreei Remetan miercuri in studioul Kiss FM a fost Connect-R, care a raspuns intrebarilor postate de fani pe facebook.com/kissfmromania. Artistul a dezvaluit care este cea mai frumoasa amintire din copilarie, cu ce artist international si-ar dori un featuring si a marturisit ca uneori este dezamagit de ce se intampla in industria muzicala.

"Am mancat, acum doua saptamani in Germania, carnati albi”, a fost raspunsul lui Connect-R atunci cand a fost intrebat cand a fost ultima data cand a facut ceva pentru prima data.

La capitolul cea mai frumoasa amintire din copilarie, Connect-R si-a adus aminte de mama sa. "Cea mai frumoasa amintire din copilarie este momentul cand venea mama de la serviciu si o intrebam daca mi-a adus ceva bun”, a declarat cantaretul la Kiss FM.

"Cant si in baie, si in bucatarie, si pe hol”, a mai spus Connect-R, care a declarat ca si-ar dori sa faca un featuring cu John Legend sau Selah Sue.

"De multe ori sunt scarbit de multa superficialitate in industria muzicala, dar imi aduc aminte scopul pentru care fac muzica si o iau de la capat. Nu sunt eroul care sa schimbe lumea, dar, daca reusesc sa bag un 'Corinteni 1:13' intr-o piesa, atunci sunt implinit”, a marturisit artistul la Kiss FM.

"Dupa cat timp ai innebuni fara muzica?”, l-a intrebat un fan. "Dupa o ora”, a raspuns Connect-R.

"Sunt pregatit sa schimb scutece”, a declarat artistul, adaugand ca-si doreste ca fiica sa sa fie sanatoasa. "Mi-as dori sa devina ceea ce isi va dori ea”, a rapuns invitatul atunci cand a fost intrebat ce viitor vede pentru fiica lui.Mai multe stiri despre: emisiuni radio 
Publicat pe 06 Noiembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu