BestMusic.ro » Connect-R » E oficial: Connect-R va deveni tatic

E oficial: Connect-R va deveni tatic

E oficial: Connect-R va deveni tatic

Emil Burloi, impresarul lui Connect-R, a confirmat pentru ziarul Click ca zvonurile conform carora Misha, iubita lui Connect-R, este insarcintata, sunt adevarate. Cei doi vor deveni parinti la inceputul anului viitor.

"Sunt primele saptamani, primele simptome. Misha a facut testul "Barza" si a iesit pozitiv. Acum cateva zile a aflat ca va deveni tata. Isi dorea foarte mult un copil, chiar daca nu a spus niciodata lucrul asta. Nu mi-a spus daca vrea sa fie fata sau baiat, e important sa fie sanatos. Cu siguranta urmeaza si casatoria pentru ca Stefan este un tip foarte responsabil. Nu l-am auzit vorbind despre asta, dar cred ca nu si-a revenit inca dupa vestea frumoasa. Este foarte fericit" a declarat Emil Burloi.

Connect-R este deja foarte grijuliu cu viitoarea mamica si i-a interzis sa mai cante in cluburi, unde ar inhala prea mult fum de tigara: "Nu cred ca o va mai lasa pe iubita lui sa cante prin cluburi, avand in vedere ca este o femeie gravida. Cum sa stea in fum de tigara?!" a mai declarat impresarul.

Se pare ca temerile lui Connect-R nu prea au vreun temei, intrucat se pare ca DJ Sava, impreuna cu care Misha sustinea concerte si cu care interpreteaza piesa "Tenerife", ar fi concediat-o pe aceasta pentru ca a ramas gravida.Mai multe stiri despre: parinti vedete  sarcini 2013 
Publicat pe 12 Iulie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu