BestMusic.ro » Connect-R » Mai da-te-n...

Mai da-te-n...

Mai da-te-n...

Mare tambalau mare in muzichia autohtona. E cu da-te-n! Nu, nu va ganditi la organ. Baietii s-au cizelat, castiga banuti frumusei si au schimbat organul sexual cu inima, stiind (fapt dovedit pe cifre) ca femeile pun mai mult pret pe inima decat pe un... carnat.

Cei care au rupt lantul de iubire sunt Connect-R si Matteo, doi fosti prieteni la catarama, care mai faceau din cand in cand schimb de idei si care acum se acuza de furt intelectual. Frana! Intelectual? Okey, sa revenim - nu am de gand sa ma ocup de intelectul protagonistilor - sunt baieti simpatici si pentru mine e suficient. Ei bine, Matteo il acuza pe Connect-R ca i-a furat ideea, de fapt titlul piesei "Mai da-te-n... inima mea". Wow, ce licenta poetica originala, ce buchet artistic, ce sursa de potential hit pentru realizatorii de 2 lei care lucreaza in radio si care nu mai stiu cum sa faca glumite cu iz de ... carnat. Va dati seama? Doi insi anunta ca vor lansa piese cu acelasi titlu, cea de-a treia persoana - John Puzzle (habar nu am cine e omul asta) ramanand momentan la cutie cum se spune. El este cel care poate sa spuna cine a avut creata idee de piesa.

Nu ar fi misto sa iasa 3 piese cu acelasi titlu? Cred ca ar fi fun. Cum sa ruleze trei piese cu acelasi titlu in acelasi timp pe radio? Interesant zic. Prietenie? Hm, un termen pe cale de disparitie, mai ales cand in joc sunt asemenea "licente poetice" si mai ales o gramada de firfirei din drepturi de autor. Si pentru ce? Pentru Mai da-te-n? Atunci fie, dragii mei, fie cum ziceti voi! Sunt convins ca oamenii va vor percepe fix cu... inima!

Autor: Andrei Vulpescu
Mai multe stiri despre: plagiat  andrei vulpescu 
Publicat pe 08 Martie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu